Onze jeugd breekt door!

Onze jeugd breekt door!

Onze jeugd breekt door bij de Arnhemse Boys Schuytgraaf

Afgelopen donderdagavond speelde ons eerste elftal de competitiewedstrijd tegen SDOO uit Heteren. Maar liefst vier jeugdspelers maakten onderdeel uit van de selectie en speelden een prima pot.

Iets om heel trots op te zijn als vereniging. Uiteindelijk is het ons doel om zoveel mogelijk getalenteerde jeugdspelers door te laten breken in onze hoofdmacht.

De jongens op de foto zijn van links naar rechts: Dyrenzo Bruins (17), Emiel Raemakers (18) en Tom Janischka (17). Eerder dit jaar is Tim van Gent ook al doorgebroken.

Dyrenzo is zijn voetbalcarrière begonnen bij SML en zijn neef Peraira -die bij MVV speelt- is zijn grote voorbeeld. Met zijn snelheid en flitsende bewegingen is hij al een ware plaag voor menig tegenstander. Uiteindelijk hoopt Dyrenzo zijn geld te kunnen verdienen met voetbal.

Emiel is begonnen met voetballen bij ESA. Keepen zit hem van jongs af aan in het bloed. Hij is momenteel de vaste keeper van de B1 en vanwege een blessure van de keeper van het eerste (David Lavin Vasquez) maakte hij afgelopen maandag zijn debuut. Jan Oblak, keeper van Atlético Madrid, is zijn grote voorbeeld.

Tom is in de E-tjes bij onze vereniging begonnen en de zoon van Emiel, die wekelijks zorgt voor de scheidsrechters op onze velden en zelf ook niet onverdienstelijk fluit. Tom is een onverschrokken verdediger die laat zien dat hij veel in zijn mars heeft. Dat belooft nog wat voor de toekomst. Sergio Ramos is zijn grote voorbeeld. Iemand die nooit opgeeft.

We wensen Dyrenzo, Emiel, Tom en natuurlijk ook Tim alle succes toe.

Kom ze gerust een bekijken als het eerste elftal een wedstrijd speelt. Komt er nog meer glans op onze groeibriljanten.

 

Rick Schonis

Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

Geen reactie's

Geef een reactie