Ook Arnhemse Boys en MASV uit Arnhem Cup

Ook Arnhemse Boys en MASV uit Arnhem Cup

Beker
Ook de wedstrijden RKHVV-Arnhemse Boys en MASV-AVW’66 uit de tweede ronde van de Arnhem Cup zijn geschrapt. Zowel Arnhemse Boys als MASV heeft zich teruggetrokken vanwege de deelname aan de nacompetitie om klassebehoud.

RKHVV en AVW’66 zijn daardoor geplaatst voor de kwartfinales. De Huissenaren hebben zelfs niet hoeven spelen voor een plaats bij de laatste acht, omdat in de eerste ronde ook SC Veluwezoom zich afmeldde. RKHVV speelt in de kwartfinale op 21 of 23 mei tegen rivaal De Bataven. De beide hoofdklassers ontmoeten elkaar ook komende zondag al in de slotronde van de reguliere competitie.

De enig overgebleven wedstrijd in de tweede ronde, SML-Duno, wordt dinsdag (20.00 uur) afgewerkt. De winnaar treft AVW’66 in de kwartfinale. De andere kwartfinales zijn VDZ-Jonge Kracht (14 mei) en ESA-AZ 2000 (16 mei). Vanaf de kwartfinales worden alle wedstrijden gespeeld op het veld van Eendracht op sportpark Over het Lange Water in Arnhem.

Arnhemse Boys en MASV zijn na Spero, SC Oranje, SC Veluwezoom, Rheden en HAVO al de zesde en zevende club, die zich hebben teruggetrokken uit het jaarlijkse voetbaltoernooi.

Bron: de Gelderlander

Geen reactie's

Geef een reactie