Opbrengst “Bollen voor Ballen” nieuw Ballenhok

Opbrengst “Bollen voor Ballen” nieuw Ballenhok

Beste leden,

Allereerst bedanken wij iedereen die de overheerlijke oliebollen van Bakkerij Koenen heeft gekocht om zo ons sponsordoel te kunnen verwezenlijken. Een nieuw stalen ballenhok was het sponsordoel met als voorbeeld het ballenhok van v.v. SDOO in Heteren.

De actie is gestart op 28 november jl. en kenbaar gemaakt onder 10 F teams, 10 E-teams, 3 D elftallen, en 1 C elftal. Er zijn maar liefst 300 zakken oliebollen verkocht door 35 jeugdleden. Een bijzondere prestatie.
De opbrengst is dan ook € 605, 50 !

Deze actie heeft ervoor gezorgd dat er extra financiële ruimte beschikbaar is en dit ook direct zichtbaar is voor alle spelers van de club.

We willen de winnaars van de 3 Derby Star ballen graag benoemen en de sponsoren die deze Derby Star ballen beschikbaar hebben gesteld.

Winnaar 3de prijs: Pim Theijn (E1) met 22 zakken oliebollen. De bal is beschikbaar gesteld door Bakkerij Koenen.

Winnaar 2de prijs: David Huiberts (E1) en Aaron Huiberts (F10) met 29 zakken oliebollen. De bal is beschikbaar gesteld door A&M voetbalschool.

Winnaar 1ste prijs: Mik van Mullem (E10) met 53 zakken oliebollen. De bal is beschikbaar gesteld door Henny en Han Cornelissen.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie inzet.

Hans van Mullem (initiator Oliebollen Actie 2012 – 2013)

Geen reactie's

Geef een reactie