Opgeven is geen optie, samen staan we sterk

Opgeven is geen optie, samen staan we sterk

Ashampoo_Snap_2015.05.11_20h10m54s_002_

Mijn uitdaging nadert met rasse schreden, 04-06-2015, de dag van de Alpe d’HuZes 2015. Opgeven is geen optie voor mensen met kanker. De strijd tegen kanker gaat door en daarmee ook mijn campagne naar sponsorgeld. Er moet naast het beklimmen van mijn grootste sportieve uitdaging ook nog sponsorgeld opgehaald worden. Vandaar deze oproep om ook een donatie op mijn actiepagina voor het goede doel.

Ik fiets voor mijn moeder die na 5 jaar vechten tegen kanker de strijd heeft moeten opgeven. Het enige dat ik kon doen is er voor haar zijn. Door mijn deelname aan de Alpe d’HuZes kan ik toch iets betekenen voor mensen die nu strijden. Sponsorgeld, dat is het toverwoord voor een andere toekomst voor mensen met kanker. Hoe meer geld ik ophaal voor het goede doel, zoveel meer onderzoek kan er plaatsvinden voor een betere toekomst voor mensen met kanker.

In de afgelopen weken werd ik weer nadrukkelijk op de noodzaak hiervan gewezen. Afgelopen 3 dinsdagen ben ik met Saskia naar Essen (Duitsland) geweest voor haar bestralingsbehandeling. Wat we merkten was dat er ook mensen van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis meekeken tijdens deze vooruitstrevende behandeling. Dus door meer geld komen er ook meer mogelijkheden voor een betere behandeling in Nederland. Vandaag ontving ik het bericht van een vriendin dat haar vader zeer slechte uitslagen heeft ontvangen en direct de chemo is hervat met een onzekere toekomst.

Veel geld ophalen voor het goede doel is mijn grootste ambitie, het fietsen is een mooie emotionele bijkomstigheid. Het fietsen is leuk om te doen, het afzien om de berg te beklimmen, aangemoedigd worden door duizenden mensen is een ervaring om nooit te vergeten. Na de eerste bocht direct 11% a 12% stijgingspercentage is geen grapje, daar moet ik echt flink voor aan de bak. Maar dat is niets vergeleken met de strijd die de mensen met kanker moeten leveren. Die vechten voor hun leven, ik slechts om bovenop een berg te komen.

Het zou mij een enorm motiveren als je mij alsnog dat steuntje in de rug geeft door een donatie te doen op mijn actiepagina. Alle beetjes helpen!

In de hoop dat je een donatie overweegt én zelfs plaatst.

Pieter Polderman

Ashampoo_Snap_2015.05.11_20h11m54s_003_

Geen reactie's

Geef een reactie