Opluchting na zege bij Arnhemse Boys

Opluchting na zege bij Arnhemse Boys

ArnhemseBoys - GVA 2-1
Na de afgelasting op de eerste speeldag begon voor Arnhemse Boys zondag de competitie in de vierde klasse F met een thuiswedstrijd tegen GVA. De ploeg van trainer Ricardo Gil Muiños hield de drie punten in eigen huis: 2-1.

De thuisploeg speelde een matige eerste helft. GVA kwam na tien minuten op voorsprong na een goede aanval via de rechter kant: 0-1.

Kort daarop had Michael Bijsterbosch vanuit een corner dé kans op de gelijkmaker. voor open doel schoot hij echter over. Alex Kwieman stond even later ook oog in oog met de Doornenburgse doelman, maar ook hij haalde de trekker niet over. Op slag van rust viel toch de gelijkmaker. Mitch Jurriens rondde een combinatie met Germaine Lenting af: 1-1.

Na rust kwam Arnhems Boys goed uit de startblokken. Binnen een kwartier kreeg de thuisploeg enkele goede kansen. Uit één van die mogelijkheden schoot Germaine Lenting keurig raak: 2-1.

“We vergaten daarna afstand te nemen. we kregen er voldoende kansen voor”, vertelde Gil Muiños na afloop. “In de laatste tien minuten speelde GVA alles of niets, maar echt gevaarlijk werd het niet.”

Vlak voor tijd kreeg Johannes Beumkes van de thuisploeg nog een rode kaart. “Nadat er een overtreding op hem was gemaakt, pakte hij zijn tegenstander beet en duwde hem weg. Een terechte rode kaart na een domme actie”, aldus Gil Muiños, die blij was met de eerste drie punten. “Een goede start van de competitie.”

Bron: Arnhemsport.nl

Geen reactie's

Geef een reactie