Oproep van de Toernooicommissie

Oproep van de Toernooicommissie

Veldtoernooi E en D jeugd 2013
Beste ouders/verzorgers en jeugdleden,

Op 1 juni jl. hebben we een leuk F-toernooi gehad bij de Arnhemse Boys. Reden dus om hier een vervolg aan te geven en wel op:

Zaterdag 17 augustus 2013 voor de E-jeugd en
Zondag 18 augustus 2013 (ochtend) voor de D-jeugd
(beide op basis van de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen)

De uitnodigingen naar andere clubs en teams zijn deze week verzonden en we hopen nu op voldoende deelnemende teams, zodat we er een mooi toernooi van kunnen maken. Om het toernooi definitief te kunnen laten doorgaan hebben we dus voldoende deelnemende teams nodig, maar ook voldoende vrijwilligers om ons dit weekend een handje te helpen.

Daarom een dringend beroep op u allen: meld u aan als vrijwilliger voor het E- en D-jeugdtoernooi van de Arnhemse Boys.

 

Om het voor iedereen leuk te houden en ervoor te zorgen dat u ook kunt helpen als u weinig tijd hebt, kunt u zich opgeven voor de volgende groepen:

A: Zaterdag 17 augustus van 08.00 tot 12.30 uur;
B: Zaterdag 17 augustus van 12.00 tot 16.30 uur;
C: Zondag 18 augustus van 08.00 tot 13.30 uur.

We zoeken vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden, zoals assisteren bij een ranjakabouter of popcornkar, ophalen van uitslagen van de wedstrijden, onze gasten indien nodig wegwijs maken op ons complex (waar zijn de toiletten, lift, kantine, wedstrijdsecretariaat etc.). Tevens kunnen we extra hulp op het wedstrijdsecretariaat, van scheidsrechters en EHBO-ers goed gebruiken.

Bij deze een oproep aan alle ouders (maar ook opa’s, oma’s of andere familie zijn van harte welkom natuurlijk) om u aan te melden als vrijwilliger bij de toernooicommissie: toernooicommissie@arnhemseboys.nl.

De Toernooicommissie

Geen reactie's

Geef een reactie