Organisatietalent gezocht!

Organisatietalent gezocht!

BEN JIJ DAT JEUGDIG ORGANISATIETALENT VAN ONZE VERENIGING? DAN ZOEKEN WE JOU!


Je kent ze wel… die jongen of dat meisje in je team, dat altijd begint over het teamuitje, die altijd een leuk idee heeft om ergens aan mee te doen of die het leuk vind om activiteiten te organiseren. Naar die jeugdleden zijn we naar op zoek.

Op 19 juni 2019 bestaat Arnhemse Boys Schuytgraaf 100 jaar. Daar gaan we natuurlijk een feestjaar van maken voor jong en oud!

Bij de activiteiten voor de jeugd willen we de jeugdleden actief betrekken. Anders gaan de grote mensen van alles maar bedenken.

Dusssss, vind je het leuk om mee te denken over het grote feest, over een cadeau dat we willen aanbieden aan de vereniging, of wil je meehelpen met het bedenken of organiseren van leuke jeugdactiviteiten door het jaar heen neem dan contact op met marloesremie@gmail.com

Je mag je natuurlijk altijd met een vriend of vriendin aanmelden, maar dat hoeft niet. En ben je geen lid maar wel erg betrokken bij onze vereniging (omdat bijvoorbeeld je broertje bij de club voetbalt, en jij je inmiddels ook helemaal thuis voelt op de club) dan ben je uiteraard ook welkom!

Als je vragen hebt voordat je je aanmeldt, kan je die natuurlijk ook even via de mail stellen.

Meld je aan en samen maken we er een super feestjaar van!!

Namens de werkgroep activiteiten 100 jaar

Marloes Remie

Geen reactie's

Geef een reactie