OSC JO15 3 – Arnhemse Boys JO15 2

OSC JO15 3 – Arnhemse Boys JO15 2

001

Voorafgaand aan de wedstrijd van vandaag stond OSC 1 plek achter ons. In deze competitie zijn de verschillen erg klein, de nummer 1 heeft maar 4 punten voorsprong op de nummer 7. Alles kan eigenlijk in deze competitie en er zal elke week weer fris en fel moeten worden gevoetbald om het verschil te kunnen maken.

Vandaag spraken de statistieken in ons nadeel, immers, hoe langer je niet hebt verloren, hoe groter de kans dat je een keer gaat verliezen. Het leek er even op, dat de spelers deze statistieken ook kennen gezien het vertoonde spel. Er mislukte veel en we werden niet echt gevaarlijk. OSC wist dan ook na 5 minuten al het net te vinden. Het duurde nog vrij lang voordat we van deze schrik waren bekomen en we konden even van de 1-1 genieten. Jammer genoeg wisten we dit niet tot de rust vast te houden, zodat de ruststand 2-1 was.

In de rust zijn er ongetwijfeld allerlei tactische strijdplannen bedacht, maar binnen 1 minuut na de rust viel de 3-1 al. Hierna waren we wel wakker en creëerden we kansen. Een zeker doelpunt werd echter afgekeurd wegens vermeend buitenspel en op het laatst van de wedstrijd werd ons een penalty onthouden. Hierdoor bleef de eindstand gelijk aan de tussenstand direct na rust, 3-1. Hiermee is het eerste verlies in de najaarscompetitie een feit en zijn we afgezakt naar de 7e plek op de ranglijst. Bennekom voert momenteel de ranglijst aan, een tegenstander die het bijzonder moeilijk had in het begin van de najaarscompetitie. We moeten dus eigenlijlk beter kunnen dan de 7e plek.

Komende week zijn we een weekje vrij in verband met het Beker- en inhaalprogramma. De week erna, 29 oktober 2016, spelen we om 14:00 uur thuis tegen ESA JO15 5.

002

Geen reactie's

Geef een reactie