OVC ’85 D2 – Arnhemse Boys D2 22 maart 2014

OVC ’85 D2 – Arnhemse Boys D2 22 maart 2014

Het weer is goed als we het terrein van OVC betreden. Het veld ligt prachtig in het bos, het ligt zelfs op een lichte verhoging. Het uitzicht is prima. De ontvangst is gastvrij te noemen. De shirts zijn fris gewassen, de bal is hard opgepompt. Kortom de randvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.
De wedstrijd neemt zijn aanvang en al snel is te zien dat er dit keer veel op het middenveld zal worden gespeeld. De bal komt vrijwel niet in de 16 meter. Zowel OVC als onze D2 hebben moeite de vrije man te vinden. Telkens een been, een schoen, die de bal terugkaatst.
Daar komt bij dat onze mannen niet zorgvuldig passen, de bal wel naar voren jagen, maar zonder goed te kijken. Een plan zit er niet achter. Ze doen wel allemaal goed hun best, maar bij zo’n wedstrijd heb je ook wat geluk nodig. En dat zat niet aan onze kant. Een 0-0 zou een terechte uitslag zijn.  Maar ja, dat geluk. Twee keer weet OVC uiteindelijk te scoren door ongelukkige klutsballen, waarbij, ook weer ongelukkig, een speler van ons team het laatst de bal aanraakt.
We werden zeker niet weggespeeld, maar zo’n wedstrijd laat toch een onbevredigend gevoel achter. Snel vergeten dus en op naar de volgende wedstrijd. Gelukkig lopen de jongens na het douchen al weer te lachen.

Geen reactie's

Geef een reactie