Overschrijving 2016-2017

Overschrijving 2016-2017

Beste leden van de Arnhemse Boys Schuytgraaf,

 

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet alleen de fase waarin de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is aangebroken. Een periode waarin spelers kunnen wisselen van vereniging. In het verleden was het zo dat de overschrijving voor 15 juni aangevraagd moest worden met het papieren overschrijvingsformulier. Dat is verleden tijd. De KNVB gaat digitaal wat wij als vereniging erg toejuichen! Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en naar de KNVB te sturen. Verenigingen kunnen alle overschrijvingen regelen via het administratiesysteem van de vereniging Sportlink Club regelen. Dit geldt zowel voor aanmeldende leden als voor leden die de vereniging willen verlaten.
Het werkt eenvoudig.

Je wilt bij Arnhemse Boys komen voetballen

Zodra een speler in de overschrijvingsperiode aangeeft volgend seizoen uit te willen komen voor Arnhemse boys Schuytgraaf, meldt de speler zich aan via ledenadministratie@arnhemseboys.nl. Dit is niet anders dan voorheen. Heeft de speler een overschrijving nodig? Dan worden de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Hoeft de oude vereniging geen akkoord meer te geven zodra een speler de club wil verlaten? En wat als de oude vereniging om bepaalde redenen niet wil dat je wordt overgeschreven, denk aan een contributie achterstand? In de overschrijvingsperiode hoeft de oude vereniging in principe niets te doen om de overschrijving door te laten gaan. Afmelding van het lid bij de vereniging vindt automatisch plaats aan het einde van het seizoen. Als de speler niet mag vertrekken, bijvoorbeeld vanwege een contributie achterstand, dan kan de oude vereniging een financiële blokkade opleggen. De overschrijving wordt in dat geval niet doorgevoerd. Je zult deze blokkade zelf moeten op gaan lossen bij de te verlaten vereniging.

 

Je wilt Arnhemse Boys Schuytgraaf verlaten

Zodra een speler in de overschrijvingsperiode aangeeft volgend seizoen uit te willen komen voor een andere vereniging, stuurt de speler uiterlijk 1 juni een opzegging naar ledenadministratie@arnhemseboys.nl. Indien de opzegging na 1 juni binnenkomt kan deze niet verwerkt worden en ben je contributie-plichtig voor het volgende seizoen.

Heeft de speler een overschrijving nodig? Dan dient hij dit via de nieuwe vereniging te regelen, via hen wordt dan de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Wij controleren of alle contributie betaald is, eventuele materialen zijn ingeleverd, of er eventuele openstaande boetes zijn enzovoort. Als alles voldaan is en wij ontvangen de overschrijvingsaanvraag van je nieuwe vereniging (na inschrijving aldaar) dan zullen wij die accorderen. Is er geen blokkade dan hoeft de oude vereniging in principe niets te doen om de overschrijving door te laten gaan. Afmelding van het lid bij de vereniging vindt automatisch plaats aan het einde van het seizoen.

Als de speler niet mag vertrekken, bijvoorbeeld vanwege een contributie achterstand, dan kan de oude vereniging een financiële blokkade opleggen. De overschrijving wordt in dat geval niet doorgevoerd Indien er een blokkade is, zal de nieuwe vereniging hiervan een melding krijgen. Ook ontvang je van ons een mail waarin aangegeven wordt waarom je niet overgeschreven kan worden naar je nieuwe vereniging. Je zult zelf contact op moeten nemen met de ledenadministratie om de blokkade op te lossen.

Maar uiteraard hopen we iedereen aan het begin van volgend seizoen gewoon weer bij ons op de Schuytgraaf te zien voetballen!

 Een beetje vroeg nog maar toch alvast een heerlijke zomer toegewenst!

 

Rene Albers

Secretaris

Ledenadministratie

 

Geen reactie's

Geef een reactie