Pindakaas, pindakaas, pindakaas…. geen kampioen, helaas….

OVC '85 D1 - ArnhemseBoys D1
OVC D1- Arnhemse Boys D1, zaterdag 10 maart anno 2014.
Het is zeer regenachtig vandaag, maar gelukkig, het meeste valt ernaast. 11 ridders in Airborne tenue versus 11 Arnhemse Boys in rood-wit shirt met zwarte broek.

We zijn begonnen, 60 minuten en de bal is rond, anders hadden ze het wel anders genoemd…. Een onverwachte kans om toch nog het kampioenschap binnen te slepen, aangezien Driel vorige week heeft verloren tegen….. jawel, de Oosterbeekse Voetbal Combinatie. Het verschil met Driel is 4 punten, maar wij hebben nog 2 wedstrijden tegoed, inclusief deze… De controle ligt bij OVC deze eerste minuten…. Horst vlagt, handjes op de rug, de vlag rolt speels tussen de vingers …. De eeste corner voor ons. De bal schiet voorlangs, aan iedereen voorbij. Gevaarlijke uitbraak Yunior, bal geblokt over de goal… Corner op een haar gemist bij de 2e paal. Controle weer terug bij de claret and blues uit Oosterbeek. Toch weer de boys gevaarlijk . Tot twee keer toe brengt de goalie redding op schoten van Yunior en Arman. Job schiet knap geplaatst maar zoekt de goal 2,4 cm te hoog… 20e minuut, corner van links…..Maraouane….. Indraaiend rechterpaal……buiten bereik van de uitstekende keeper….0-1! Meer kansen volgen, maar dan een scherpe uitval OVC, door ons in eigen doel gewerkt….. Maar….blijkbaar door buitenspel voorafgegaan. Het blijft dus bij 0-1 gelukkig. Dan, een enorme aderlating. Robin valt uit met een zware enkelkwetsuur. En dan, toch de 1-1, onze defensie verslagen. We schrijven de 33e minuut. Nu rust. Nog 35 minuten, 2.100 seconden… En die gaan nú in. Veel Oosterbeekse druk, we voetballen er maar moeizaam onderuit. Sterker, het wordt 2-1 na slap verdedigen en 3-1 na ongelukkig misgrijpen Pim. Het nachtkaarsje is nu echt uit. De droom is over. In Driel kunnen de vlaggen uit. Helaas voor ons, maar toch terecht…..

Het is niet anders jongens…. Het willen was er wel, maar het kunnen vandaag niet…

Dinsdag sluiten we het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen Kesteren. En al staat er dan niets meer op het spel, jullie zouden ons allemaal een groot plezier doen ons zoals zo vaak dit seizoen nog eens te willen verwennen met oogverblindend spel!