Prima start oefencampagne ArnhemseBoys D1

Prima start oefencampagne ArnhemseBoys D1

Donderdagdagavond 15 augustus jl. trapte de D1 af voor de eerste serieuze test in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Op sportpark de Bakenhof was Arnhemia D1 de vriendschappelijke tegenstander. Deze ‘angstgegner’ van vorig seizoen, werd in een onderhoudende wedstrijd uiteindelijk met 7-2 opzij gezet. Belangrijker dan de uitslag was hoe het team met veel nieuwe namen zou functioneren.

Vanzelfsprekend waren de automatismen nog niet helemaal ingeslepen, maar naarmate de wedstrijd vorderde vond men elkaar al makkelijker en werden er meer en meer vloeiende aanvallen opgezet. De verdediging met 2 robuuste centrale verdedigers en 2 snelle backs liet al snel voelen dat er voor Arnhemia deze avond niets te halen viel. Het middenveld was de gedreven smeerolie tussen defensie en aanval. Aanvallers die lieten zien over geslepenheid en een goede techniek te beschikken.

Kortom, een nuttige wedstrijd die een goed beeld geeft aan de technische staf waar aan gewerkt moet worden voor als het straks om het echie gaat.

Tot slot mogen we Arnhemia bedanken voor hun medewerking aan en het sportieve verloop van deze oefenpot .

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie