Promotie naar de 3e klasse? Komt u ook de Boys aanmoedigen!

Promotie naar de 3e klasse? Komt u ook de Boys aanmoedigen!

ArnhemseBoys -DVOL
©Rolf Hensel

Afgelopen maandag heeft ons 1e elftal door een 2-0 overwinning zichzelf een prima uitgangspositie verschaft voor de uiteindelijke eindzege over 2 wedstrijden en daarmee is promotie naar de 3e klasse KNVB binnen bereik.
Zondag a.s. zal de kroon op het nacompetitiewerk gezet moeten worden tijdens de returnwedstrijd bij DVOL in Lent, aanvang zal zijn om 14.00 uur.

Indien inderdaad promotie wordt bereikt zullen wij dit vieren in de kantine van Arnhemse Boys Schuytgraaf aan de Marasingel 251. Na afloop van de wedstrijd en de eventuele feestelijkheden in Lent zullen wij naar Arnhem terugkeren.
De kantine zal weer open zijn vanaf 17.00 uur.

Wij en de selectie zouden het zeer op prijs stellen indien u aanwezig bent bij zowel de wedstrijd als het eventuele feest na afloop.

Met sportieve groet,

Bestuur, Arnhemse Boys Schuytgraaf

Lees hier onder het verslag uit de Gelderlander:

Arnhemse Boys is dichtbij een terugkeer naar de derde klasse. Op sportpark Schuytgraaf in Arnhem won de ploeg van trainer Patrick Baltus het eerste finaleduel tegen DVOL met 2-0. Komende zondag staat de return in Lent op de rol.
De Arnhemmers begonnen messcherp aan het duel en hadden na een kwartier al een 2-0 voorsprong op zak. De achterhoede van DVOL zag er beide keren niet goed uit. Na een corner van Roël Fernand liet DVOL-doelman Jur Mombarg zich afbluffen door Ludwig Hartemink. Enkele minuten later was het opnieuw raak. Na een voorzet van Angelo Siep mocht Germaine Lenting ongehinderd binnen tikken: 2-0. Op slag van rust liet Angelo Siep nog een grote kans op een volgende Arnhemse treffer liggen.

DVOL-trainer Serge Heuveling gebruikte de pauze voor een ouderwetse donderspeech. ,,De eerste helft was dramatisch”, mokte Heuveling. ,,We werden op alle fronten afgetroefd. Dat heb ik ze verteld en daarna ben ik direct weer vertrokken.” De woorden van Heuveling sorteerden effect, want na de pauze was DVOL iets energieker. Veel kansen leverden het echter niet op. De gastheren daarentegen kregen twee riante kansen om de score uit te bouwen. Zowel Angelo Siep als invaller Giovanni Oldenmenger troffen echter de paal. In de slotminuut was DVOL nog dichtbij de aansluitende treffer. Verdediger Michael Bijsterbosch haalde echter de inzet van Menno Niesten van de lijn.

Boys-trainer Patrick Baltus was blij met de zege, maar vond dat zijn ploeg de kans op een grotere zege had laten liggen. ,,Het is een goede uitgangspositie, maar het had nog mooier kunnen zijn. Het is zaak volgende week alert te zijn. We hadden 5 spelers op scherp staan, maar gelukkig zijn er geen kaarten gevallen. We hebben volgende week een complete groep.” Heuveling weet dat het lastig wordt, maar wil de handdoek nog niet werpen. ,,Natuurlijk niet. Deze week ga ik de spelersgroep oplappen. We gaan er zeker nog voor.”

Bron: de Gelderlander

Geen reactie's

Geef een reactie