Protocol Regiocup jeugd sportpark v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf

Protocol Regiocup jeugd sportpark v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf

De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers. We zijn heel blij dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. Dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven. De huidige Covid-19 maatregelen vanuit het RIVM inclusief de basisregels en KNVB zijn leidend op ons sportpark.

Daarnaast zijn de volgende maatregelen door het bestuur vastgesteld en per 2 juni 2021 van kracht:

  1. Onze sportkantine is dicht. Buiten op de accommodatie wordt de mogelijkheid geboden voor spelers, kaderleden, scheidsrechters, vlaggenisten en teambegeleiding om koffie/thee/frisdrank en/of een versnapering aan te schaffen.
  2. Het wedsstrijdsecretariaat is gesloten (ook geen bezetting op het park). Het wedstrijdprogramma kan worden opgehaald bij de eerder genoemde “horecagelegenheid”.
  3. De kleedkamers zijn dicht. Thuis en uitspelende teams komen in wedstrijdtenue naar de club. Uitzondering hierop zijn de KNVB scheidsrechters die op zaterdag en zondag wel toegang hebben tot een kleedkamer.
  4. Ons sportpark is alleen toegankelijk voor spelers, teambegeleiding (waaronder trainers en leiders), vlaggenisten en scheidsrechters. Chauffeurs van spelers tot en met 17 jaar naar uitwedstrijden vallen onder teambegeleiding en mogen de wedstrijd bekijken. Dit geldt dus niet voor thuiswedstrijden. Toeschouwers en andere bezoekers dan hiervoor vermeld zijn niet welkom op het sportpark, ook niet tijdens trainingen.
  5. Tegenstanders worden opgevangen door het kader van onze thuisspelende teams.

We willen iedereen met klem verzoeken zich aan de maatregelen te houden.

Logo Arnhemse Boys Schuytgraaf - 100 jaar

Met sportieve groet,

Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.