PSV – FC Utrecht Mascotte Jarno van Kasteren

PSV – FC Utrecht Mascotte Jarno van Kasteren

IMG_5731 002

Mascotte zijn is leuk!!!

Ik ben Jarno van kasteren, ik woon in Arnhem en ik ben 9 jaar. Ik voetbal bij de Arnhemse boys in de E11 als spits. Vanaf Arnhem reden we naar het stadion van PSV!!

Daar werden mama, papa en ik ontvangen door Ronald. Hij gaf me een T-shirt en een broekje en ook sokken. Ronald liet bijzondere plekken in het stadion zien zoals de persruimte, daar zat ik op de stoel van Philip Cocu. We kwamen langs het biermagazijn en Ronald vroeg of hij hier papa achter moest laten, dat hebben we toch maar niet gedaan. Bij het logo van PSV en de interview plaats van de spelers en trainers, hebben we foto´s gemaakt. In de kamer van de Supportersvereniging kregen we wat te drinken.

Daarna liepen we naar het veld. Daar mocht ik meedoen in de rondo, dat was erg leuk. Ronald bracht me naar de spelershal, daar moest ik naar toe voor de line up. Ik mocht handje lopen met Memphis Depay. Dat vond ik het aller leukst.

Na de wedstrijd mocht ik naar het spelershome. Om handtekeningen te vragen en foto´s te maken. We gingen pas om 12 uur naar huis. Pas na 1 uur lag ik in bed.

Jarno van Kasteren

IMG_4888 003

Ashampoo_Snap_2015.02.22_20h05m03s_004_

IMG_5773 005

IMG_5766 001

Geen reactie's

Geef een reactie