Rabobank Clubkas Campagne tbv 100-jarig jubileum

Rabobank Clubkas Campagne tbv 100-jarig jubileum

Rabobank Clubkas Campagne

Arnhemse Boys Schuytgraaf doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Arnhem en Omstreken, zodat we ons doel kunnen bereiken tbv het 100-jarig bestaan in 2019.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen alle leden vanaf 12 jaar van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar is er € 150.000,- te verdelen!

De leden beslissen van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag 11 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld.

De leden van de bank brengen hun stem uit op hun favoriete club. Ieder lid ontvangt hiervoor vijf stemcodes. Er mogen maximaal 2 stemcodes per club worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen Arnhemse Boys Schuytgraaf krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden (vanaf 12 jaar) die mogen stemmen, ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemperiode. De stemperiode is van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag11 september 2018.

Wij vragen een ieder met een RABO rekening om een stem uit te brengen op Arnhemse Boys Schuytgraaf. Hoe meer stemmen hoe meer bijdrage de club ontvangt. Dit willen we gebruiken voor o.a. het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud tbv ons 100-jarig jubileum in 2019.

Stem op onze club tussen 28 augustus en 11 september! Jij doet toch ook mee?!

 

Geen reactie's

Geef een reactie