Regionale keepersdag in Elst

Regionale keepersdag in Elst

Word jij de beste keeper van Gelderland?

Elst – Op maandag 24 april zal een regionale keepersdag worden verzorgd door de Keepersschool On Tour op Sportpark de Pas van SC Elistha in Elst.

Deze keepersdag zal vanaf 10.00 uur bestaan uit diverse veldtrainingen, een demonstratietrainingen met keepers uit de regio en een bezoek van een topkeeper. Tevens zal er gestreden worden in elke leeftijdscategorie voor de titel “Beste Keeper van Gelderland”, die uiteindelijk om 16.00 uur zal worden gehuldigd. Alle keepers en – sters van 8 t/m 18 jaar zijn welkom op deze dag, evenals trainers en begeleiders uit de regio. Ook voor hen een ideale kans om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van keeperstraining.

Inschrijven
De kosten voor deze dag bedragen slechts twintig euro. Hiervoor krijgt iedere deelnemer training op professioneel niveau, een lunchpakket en een aandenken.
Dus schrijf je snel in via www.keepersschoolontour.nl/ keepersdag-24-april-2017

Keepersschool On Tour
Deze keepersdag is een initiatief van Keepersschool On Tour. Keepersschool On Tour is een clubonafhankelijke keepersschool, die voorziet in de professionele keeperstraining op elk gewenst niveau. De doelstelling van deze keepersdag is elke keeper op zijn/haar niveau een fantastische leerzame dag te bezorgen. Wat het thema ook zal zijn op deze dag, plezier staat altijd centraal. Keepen is natuurlijk leuk en goed keepen is fantastisch.

Voor meer informatie:
Keepersschool On Tour
info@keepersschoolontour.nl
www.keepersschoolontour.nl​​

Geen reactie's

Geef een reactie