Reminder Kleedkamers

Reminder Kleedkamers

Beste leden,

Zoals u weet zijn er door het faillissement van de Stichting Arnhem Schuytgraaf (SAS) een aantal zaken verandert binnen de dagelijkse gang van zaken op onze vereniging. De kleedkamers, toiletten, de gangen, de kantine en trappenhuis worden niet meer door de medewerkers van de SAS schoongehouden. Dat betekent dat wij als leden zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden ervan. Dat besef is echter nog niet bij alle leden doorgedrongen waardoor er vanmorgen een enorme puinhoop werd aangetroffen in de gangen en kleedkamers.

voorbeeld hoe het niet moet:image1

voorbeeld hoe het ook kan:image2

Daarom de volgende regels m.b.t. het gebruik van de kleedkamers!

Gebruik kleedkamers bij trainingen

  • Elk team zorgt ervoor dat de kleedkamer na gebruik wordt uitgeveegd (ongeacht of er nog een team na hen komt). Leiders zijn hiervoor verantwoordelijk. Zij kunnen het schoonmaken regelen met de spelers door bijv. een corvee rooster.
  • Maar de leiders blijven verantwoordelijk en zullen dus worden aangesproken in geval de kleedkamers vuil worden achtergelaten.

 

Gebruik kleedkamers bij wedstrijden

  • De leiders zijn ook bij wedstrijden verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de kleedkamers, zowel van eigen team als dat van de tegenstanders.
  • Kleedkamers moeten worden uitgeveegd en bekertjes en flesjes moeten worden opgeruimd.
Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie