Remise voor WAVV in Arnhem

Op een winderig sportpark Schuytgraaf heeft WAVV met 1-1 gelijk gespeeld bij Arnhemse Boys. Een uitslag die dubbele gevoelens opleverde in het Wageningse kamp.

In de eerste helft zorgde Kevin Fränkel na 22 minuten spelen voor de 0-1. Fränkel stond aan het eind van een aanval die werd opgezet door Matthijs Klaassen en Dennis Rou. Wahid Rashidi had de score in de eerste helft kunnen verdubbelen maar raakte de onderkant van de lat.

In het tweede bedrijf werd WAVV terug gedrongen waarbij het ook de wind tegen had. De gelijkmaker viel in de 70e minuut. De uitblinkende Rico Hensen stopte een inzet van Arnhemse Boys, zag de bal via zijn voet om hoog gaan en er alsnog in gaan. ,,Rico was geweldig vanmiddag”, gaf trainer André Hagen na afloop aan. We hadden het hier eerder moeten beslissen. In de tweede helft kregen zij ook mogelijkheden. Vandaar de dubbele gevoelens.”

Kevin Fränkel kreeg in de tweede helft, bij een 0-1 stand, tot twee maal toe de mogelijkheid op de bevrijdende treffer maar besloot de bal breed te leggen waar hij beter voor eigen succes had kunnen gaan.

Bron: de Gelderlander