RKHVV D3 – Arnhemse Boys D3 zaterdag 15-03-2014

RKHVV D3 – Arnhemse Boys D3 zaterdag 15-03-2014

RKHVV D3 AB D3

Vandaag mochten we op bezoek bij de nummer 1 uit de competitie. RKHVV D3 was ook in de najaarscompetitie al een keer de tegenstander geweest en toen werd met 7 – 2 verloren. Zou het vandaag beter gaan dan de vorige keer? Om 8:30 uur moest er afgetrapt worden op de Blauwenburcht in Huissen.

Al vrij snel na de aftrap bleek, dat dit tijdstip best vroeg was. We waren er in het begin niet helemaal bij en lieten het een beetje gebeuren. We hadden er juist op getraind om er goed fel op te zitten, maar dat waren we een beetje vergeten. Huissen wist ons goed onder druk te zetten en te houden en de 1 – 0 die viel was dan ook terecht. Pas na de 1 – 0 begonnen we wat beter in het spel te komen en kregen wat kansjes en hoekschoppen. Bij een kans stonden de meeste supporters al te juichen, maar de bal ging jammer genoeg net aan de verkeerde kant van de paal over de lijn. Ook de keeper van RKHVV was hierover behoorlijk opgelucht. Deze keeper wist een aantal van onze aanvallen onschadelijk te maken, waardoor we ook zijn gaan rusten met een 1 – 0 achterstand.

20140315_083841_1024x768

In de tweede helft speelden we met de wind tegen en je kon merken dat we hier wel wat moeite mee hadden. We kregen de ballen slecht weg en we konden de spitsen bijna niet meer bereiken. We kregen nog wel een paar kansjes, maar het doelpunt wilde maar niet vallen. Een snelle uitbraak van RKHVV na een hoekschop van ons zorgde voor de 2 – 0 en hierna leek het wel of we het hadden opgegeven. Vlak voor het einde van de wedstrijd viel ook nog de 3- 0, zodat we opnieuw tegen een nederlaag aanliepen tegen RKHVV. Vergeleken met de eerste wedstrijd was deze nederlaag in ieder geval een stuk kleiner, zodat je kunt zeggen dat we wel zijn gegroeid als team. Als je ervan uit gaat dat ook RKHVV is gegroeid, dat zijn we zelfs “enorm” gegroeid. Op naar de volgende wedstrijd.

Succes!

20140315_093603_1024x768

Geen reactie's

Geef een reactie