RKHVV F4 – ArnhemseBoys F3

RKHVV F4 – ArnhemseBoys F3

RKHVV F4
Vandaag de uitwedstrijd tegen RKHVV F4. Om 7.45, was wel vroeg hoor, vertrokken we richting Huissen. Na het omkleden in kleedkamer 12 vertrokken we richting veld D1. Het zonnetje scheen, nog wel wat fris maar een ideale zaterdagochtend voor een potje mooi voetbal.

Na wat te hebben overgespeeld begonnen we klokslag 8.30 uur. Jelle en Jowendly reserve, Jesse Julius en Aaron de verdedigers en Arwen, Luuk en Milan de aanvallers.

Al in de eerste minuten kreeg Luuk een kans, maar schoot helaas mis. nog geen minuut erna schoot Luuk nogmaals op het goal en de keeper was niet balvast, 1-0 voor de Boys. Nog voor de rust was het 2-0, Luuk schoot richting goal en Milan hoefde de bal er alleen nog in te lopen met zijn hoofd.

Nog voor de rust werd het 4-1, een mooi doelpunt na een individuele actie van Aaron en een prachtig doelpunt van Jowendly na een gave voorzet van Milan. Nog voor de rust gunde we RKHVV ook een doelpunt, 4-1.

Jongens, wat kan voetbal toch mooi zijn!!!!

Na rust speelde goed samen, leuke acties en er werd goed overgespeeld. Julius/Jelle stonden te verdedigen, waar niemand langskwam. Kas stond, ondanks dat het erg rustig was, geconcentreerd in het goal. Arwen maakte nog een aantal mooie acties en uiteindelijk scoorde Jesse na een individuele actie het laatste doelpunt, wat was dit een kanonskogel. RKHVV kreeg weinig kansen en scoorde nog 1 doelpunt, EINDSTAND 5-1.

Wat een mooie overwinning!!!!

2 Keer trainen en dan spelen we a.s. zaterdag 5 oktober thuis tegen DTS Ede F3.

Rene

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie