S.C. Bemmel C4 – Arnhemse Boys C2 07-12-2013

S.C. Bemmel C4 – Arnhemse Boys C2 07-12-2013

Einde van de laatste wedstrijd in de 3e klasse

Einde van de laatste wedstrijd in de 3e klasse

Op zaterdag 07-12-2013 werd de laatste wedstrijd gespeeld voor de Arnhemse Boys in de derde klasse. Na de winterstop zal de C2 gaan uitkomen in de vierde klasse. Deze laatste wedstrijd werd gespeeld tegen S.C. Bemmel C4, toch een van de sterkere teams in deze poel. Doordat we een aantal afwezigen hadden, moesten we twee D-spelers meenemen. Op de goal stond dit keer Liam van de D3 en we hadden Stan van de D2 bij ons. S.C. Bemmel is een grote vereniging, maar in dit geval ging de planning niet goed. Daar waar onze tegenstander al op het veld de warming up aan het doen was, moesten wij eerst nog wachten tot de kleedkamer vrij was. Je zou toch mogen verwachten dat je je gasten iets beter verzorgd, of dat de gastheren in ieder geval tegen dezelfde problemen aanlopen als je gasten.

Na een veel te korte warming up diende er al afgetrapt te worden en gezien het verschil in punten tussen S.C. Bemmel en de Arnhemse Boys was het begin van de Boys zeker niet onaardig. Liam, toch een eerstejaars D-speler, was al snel gewend aan de veel grotere spelers om hem heen. Hij wist al snel aan iedereen duidelijk te maken dat “Los” ook echt betekende, dat je beter iets uit de buurt van de bal kon blijven. Desondanks was Bemmel wel sterker dan Arnhemse Boys. Zij wisten in de eerste helft dan ook twee keer te scoren, zodat er met een 2 – 0 stand thee werd gedronken.

tijdens wedstrijd

In de tweede helft speelden de Arnhemse Boys iets verder van het eigen doel af. Tot echte kansen kwam het uiteindelijk niet, maar het gaf de burger moed. Dat de Arnhemse Boys in de tweede helft beter wisten te spelen kwam niet in de score tot uitdrukking. S.C. Bemmel wist het doel nog 3 keer te vinden, waardoor de eindstand op 5 – 0 werd bepaald.

Doordat we 1 keer hebben weten te winnen zijn we uiteindelijk niet laatste in deze competitie geworden. Het is echter wel duidelijk, dat de derde klasse net iets te hoog gegrepen is voor ons. we hopen dan ook, dat we na de winterstop wat meer kansen zullen krijgen en wat meer punten zullen pakken.

Voor iedereen fijne feestdagen.

Geen reactie's

Geef een reactie