S.C. Valburg C1 – Arnhemse Boys C2 Voorjaarscompetitie

SONY DSC

SONY DSC

Het zou eigenlijk de eerste wedstrijd van de competitie moeten zijn, maar dat ging door de vakantie niet door. Gisteren was er de gelegenheid om deze wedstrijd in te halen, dus we mochten opnieuw naar Valburg toe om tegen S.C. Valburg C1 te gaan spelen. In de najaarscompetitie werd nog met 3-0 verloren, eens kijken of we hebben bij geleerd. We moesten starten zonder Pepijn, die al de hele week door de griep werd geveld.

Valburg bleek al snel opnieuw de bovenliggende partij in deze wedstrijd, we stonden eigenlijk bijna constant onder druk. In de eerste helft zorgde Valburg ervoor dat de ruststand op 2-0 kwam. Het had zelfs 3-0 kunnen zijn door een eenvoudig gegeven strafschop aan Valburg, maar deze werd keurig door gelegenheidskeeper Mees gekeerd.

Na de rust viel er opnieuw een doelpunt vanaf de aftrap, tussenstand 3-0. Hierna bleef er druk gegeven worden door Valburg, maar wist ook Arnhemse Boys eruit te komen. Thomas kreeg een grote kans, maar werd teveel gehinderd door zijn tegenstander, zoals ook op de foto’s is terug te zien. Daarnaast mikte Bjorn de bal net niet hoog genoeg om de goalie van de tegenpartij te verschalken. In de tussentijd wist S.C. Valburg nog 2 keer het net te vinden, waardoor de eindstand op 5-0 is bepaald.

We zijn niet heel best begonnen aan de Voorjaarscompetitie, alle ruimte om te verbeteren. Komende zaterdag spelen we opnieuw uit, ditmaal opnieuw een bekende plek. We spelen dan om 8:30 uur uit in Bennekom tegen de locale C7.