S.C. Westervoort D2 – Arnhemse Boys D2 Vriendschappelijk

20140906_110821_Android

Na het succesvol verlopen toernooi van afgelopen zondag mocht er vandaag in een vriendschappelijke wedstrijd afgetrapt worden tegen een van de deelnemers aan dat toernooi. De eerste wedstrijd zondag was tegen S.C. Westervoort D2 en deze eindigde zoals deze was begonnen, 0-0. Nu mochten we voor de volle 60 minuten aantreden tegen deze technisch vaardige ploeg.

Bij deze wedstrijd ontbrak Jasper, hij liep, samen met zijn vader Andre, de Airborne Wandeltocht. Met 14 man moesten we deze wedstrijd toch uit kunnen spelen. In de eerste helft speelden we bijzonder goed. We creëerden kansen en speelden voornamelijk op de helft van Westervoort. Hoewel een aantal van onze kansen toch wel “Grote Kansen” genoemd mochten worden, wisten we maar niet te scoren. Zoals dat dan wel vaker gaat in het voetbal, scoorde Westervoort wel vanuit een corner de 1 – 0. Het leek alsof we daarna wakker zijn geworden, want vrij snel daarna kwam de ruststand van 1-1 op het bord te staan.

In de tweede helft begon Westervoort sterker aan de wedstrijd. Zij zettten de verdediging onder druk en uiteindelijk scoorden zij de 2 – 1. Hierna was het de beurt aan de Arnhemse Boys. We wisten drie keer te scoren en bogen daarmee de 2 – 1 achterstand om in een 2 – 4 overwinning. Een keurig resultaat in een leuke wedstrijd. S.C. Westervoort bedankt voor de gastvrijheid en succes in het komende seizoen in de competitie.

Wij mogen komende zaterdag in de competitie aantreden tegen S.C. Bemmel. Om 11:30 uur begint deze wedstrijd in Bemmel. Succes!