S.V. Angeren 1 – Arnhemse Boys 1 zondag 23-03-2014

20140323_153517

Vandaag de uit wedstrijd bij S.V. Angeren op Sportpark De Poel in Angeren. De aanvang van de wedstrijd was 14:00 uur en terwijl de Boys in Angeren streden voor de aansluiting bij plek nummer 1 en de periodetitel, werd er in Elst gespeeld tussen S.V. Spero en ESCA. Zouden de Arnhemers de Boys nog een beetje kunnen helpen? Hoe dan ook, er moest zelf nog wel gewonnen worden en de afgelopen seizoenen is dat alles behalve gemakkelijk gebleken.

Vandaag begonnen de boys bijzonder goed en in korte tijd stond er al een 0 – 2 voorsprong op het scorebord in Angeren. Vlak voor de rust werd deze voorsprong zelfs nog uitgebreid naar 0 – 3. Geen vuiltje aan de lucht zou je zo zeggen. In de tweede helft leken de rollen even te worden omgedraaid. S.V. Angeren wist vrij snel tot scoren te komen en de vrees bestond dat het toch nog een hete middag zou gaan worden. Na deze treffer is S.V. Angeren echter niet meer echt gevaarlijk geworden en de voorsprong kwam eigenlijk niet meer in gevaar. Vlak voor tijd wisten de Arnhemse Boys een (van enkele) kansen te benutten, zodat de eindstand op 1 – 4 werd bepaald.

Bij S.V. Spero bleef het lange tijd 0 – 0, dus er was hoop op een stuntje van ESCA. Uiteindelijk werd het daar 3 – 0, dus ook S.V. Spero blijft “op kampioenskoers” door dit goede resultaat. In de plekken onder die van de Arnhemse Boys wist GVA uit bij HAVO niet te scoren. De Boys lopen dus twee punten uit op plek 4. DVOL, derde in de competitie, zal alsnog een keer aan moeten treden tegen Fortisimo. Deze wedstrijd werd vandaag gestaakt door een blessure van de scheidsrechter.