S.V. Spero C5 – Arnhemse Boys C2

S.V. Spero C5 – Arnhemse Boys C2

C2

Vorige week wisten we voor de eerste keer de 3 punten binnen te slepen zodat we op 3 gespeeld, 3 punten kwamen te staan. Onze tegenstander van vandaag had slechts 2 wedstrijden nodig om op 3 punten te komen en hierdoor stonden zij boven ons op de ranglijst. Vandaag spelen we opnieuw om 8:30 uur en opnieuw op een bevroren veld.

Het begin van de wedstrijd was niet bepaald sterk, maar gelukkig wisten de gastheren dit niet uit te buiten. Na dit slechte begin kwamen we beter in de wedstrijd en eigenlijk uit de eerste de beste kans werd de score geopend. En aanmaak over de linker kant werd keurig afgerond door onze spits. We gaven in die eerste helft niets weg en wisten zelf nog wel te scoren zodat we met 0-2 aan de limonade konden gaan.

In de tweede helft bleven we goed voetballen en kregen we een aantal grote kansen om de score uit te breiden, maar de scherpte voor het doel ontbrak. S.V. Spero daarentegen bracht de spanning terug in de wedstrijd door een schot van afstand die via de binnenkant van de paal binnen viel. 1-2 tussenstand en we moesten nog even door. Weer kregen zelf nog een grote kans uit een corner en Pepijn wist op het einde van de wedstrijd en goed ingeschoten vrije trap tot corner te verwerken. Die corner werd nog schep ingespeeld een opnieuw tot corner verwerkt, maar op dat moment floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Eindstand 1-2, en komende week hebben we een thuiswedstrijd. Om 14:00 is er dan de aftrap tegen OVC C5D.

Geen reactie's

Geef een reactie