S.V. Spero D4 – Arnhemse Boys D3

SONY DSCOp de dag dat er een inhaalprogramma is en er bekerwedstrijden zijn mogen ook de jongens van Arnhemse Boys D3 een wedstrijd spelen. Om 8:30 zou er worden begonnen in de wedstrijd tegen Spero D4, de nummer 2 uit de competitie. Nu maar hopen dat Arnhemse Boys voldoende slaap hebben gehad. Tijdens deze wedstrijd heeft Kas van de D2 ook met ons meegedaan. Kas, bedankt.

We mochten zelf aftrappen en hadden dus direct aan het begin van de wedstrijd het balbezit. Het spel golfde een beetje op en neer zonder dat er echt grote kansen uit kwamen. Spero bleek echter wakkerder dan de Arnhemse Boys en zij wisten op een 1 – 0 voorsprong te komen. Arnhemse Boys probeerden wel om naar voren te komen en om kansen te creeëren, maar de keeper van Spero kreeg in de eerste helft niet veel te doen. Spero kreeg nog wel een paar kansen en zij wisten voor de rust nog twee keer te scoren zodat de ruststand op 3 – 0 uit kwam.

SONY DSC
In de tweede helft stond de verdediging iets beter en kwam Spero niet zo vaak bij ons doel. Toch wist Spero als eerste het net te vinden en kwam zo op 4 – 0. Hierna deden de Boys iets terug en brachten de stand op 4 – 1. Het laatste doelpunt van de dag werd weer door Spero gescoord zodat we deze wedstrijd met 5 – 1 hebben verloren. We zijn toch niet op ons sterkst, zo vroeg in de ochtend. Het lijkt erop dat we die tijd achter ons hebben gelaten.

Volgende week de eerste Koningsdag en dus geen wedstrijd. Voor degenenen die op vakantie gaan, prettige vakantie en tot ziens. Op zaterdag 03-05-2014 spelen we opnieuw uit, ditmaal tegen HAVO uit Haalderen. De aanvangstijd van deze wedstrijd is iets gunstiger, namenlijk 12:00 uur. Tot dan.