S.V. Spero D5 – Arnhemse Boys D2 04-10-2014

S.V. Spero D5 – Arnhemse Boys D2 04-10-2014

SONY DSC

Nadat we vorige week uit tegen Eldenia om 8:30 uur moesten aftrappen, was vandaag op hetzelfde tijdstip de aftrap tegen S.V. Spero D5. De dag nadat Vitesse met 6 – 1 van ADO had gewonnen (en er dus een aantal jongens nog een klein feestje hebben gevierd) weer vroeg aan de bak. Zouden we vandaag wel wakker zijn?

SONY DSC

De scheidsrechter heeft de spelers aan de hand van de pasjes gecontroleerd en de Arnhemse Boys mochten gaan aftrappen. Er werd goed samen gespeeld en er waren mooie lijnen zichtbaar op het veld. De eerste 4 of 5 kansen waren voor de Arnhemse Boys, pas daarna is Spero voor het eerst over de middellijn heen gekomen. Het enige negatieve aan het spel van Arnhemse Boys was in dit geval, dat we erg veel kansen nodig hadden voordat die eerste goal binnen viel. Daarna ging het snel. We zijn dan ook met een voorsprong van 0 – 5 gaan rusten.

In de tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld niet. We creëerden enorm veel kansen, maar het net werd maar niet gevonden. Na een handsbal in de 16-meter kregen we een penalty mee waaruit de 0 – 6 werd gescoord. Een uitbraak van Spero leidde de 1 – 6 in en, opnieuw uit een strafschop nadat een doorgebroken speler was neergelegd, volgde de 1 – 7 eindstand.

Heel goed gespeeld, veel gecreëerd, maar uiteindelijk toch jezelf tekort gedaan door niet meer van de grote kansen te benutten. Volgende week een thuiswedstrijd om 12:00 uur tegen Groessen. Groessen heeft tot nog toe 1 x verloren en 2 x gewonnen. Uit bij Jonge Kracht in de eerste wedstrijd werd het 3 – 2 in het voordeel van Jonge Kracht. Daarna is er twee keer over 8 x gescoord door Groessen. We zullen dus zeker scherper moeten zijn bij de kansen die we krijgen! Succes.

SONY DSC

SONY DSC

Geen reactie's

Geef een reactie