Samenwerking AEDInSchuytgraaf & Arnhemse Boys Schuytgraaf

Samenwerking AEDInSchuytgraaf & Arnhemse Boys Schuytgraaf

Reanimatietraining AED

Een teamgenoot, supporter, tegenstander, buurman of familielid die ineens neervalt omdat zijn hart ermee stopt.
Het kan ons zomaar allemaal overkomen en dan is het fijn dat je weet wat je moet doen. AEDInSchuytgraaf beheert daarom in Schuytgraaf meerdere AED’s, maar organiseert tegelijkertijd ook reanimatietrainingen mét gebruik van AED’s!
Want je kunt nog zoveel AED’s hebben, als niemand weet hoe je dit levensreddende apparaat moet gebruiken, heb je er uiteindelijk nog niets aan en kan er kostbare tijd verloren gaan met het wachten op de hulpdiensten met alle ernstige gevolgen van dien.

Arnhemse Boys Schuytgraaf steunt Stichting AEDInSchuytgraaf. Arnhemse Boys Schuytgraaf heeft de beschikking over een AED op de club (bij de ingang van de sportkantine).
Natuurlijk hoopt niemand het AED-apparaat te hoeven gebruiken, maar door op dit vlak samen te werken, kunnen ook bij de Arnhemse Boys Schuytgraaf meer Burgerhulpverleners opgeleid worden, die hun skills dan kunnen gebruiken bij de voetbalclub, in Schuytgraaf of elders waar het van pas komt!

Dus wil jij ook leren wat je zou kunnen doen, schrijf je dan nu in voor een reanimatietraining (keus uit kinderreanimatie en/of volwassenreanimatie).

Leden van onze vereniging betalen 30 euro ipv 35 euro voor de training.

Voor meer informatie en inschrijving voor deze training verwijzen we naar onze website www.aedinschuytgraaf.nl en/of mail naar info@aedinschuytgraaf.nl

Geen reactie's

Geef een reactie