Save the date, zaterdag 22 juni 2019 Jubileumparty!

Save the date, zaterdag 22 juni 2019 Jubileumparty!

Arnhemse Boys Schuytgraaf bestaat dit jaar 100-jaar en daar hoort natuurlijk een knallend feest bij voor iedereen die actief betrokken is bij onze vereniging: van leden, ouders van leden, vrijwilligers, sponsoren tot overigen met een jarenlange directe binding met de Boys.

Op zaterdagavond 22 juni 2019 vindt de party ‘Old meets New’ plaats in ons clubgebouw.

Coverband Spotted is geboekt om de dansvloer vol te krijgen met livemuziek en knallende nummers!
De entreeprijs bedraagt € 5,00 p.p. inclusief 2 consumpties(bier/frisdrank).

Kaarten kunnen besteld worden door een mail te sturen naar jubileum2019@arnhemseboys.nl. De kaarten kunnen worden opgehaald op nog te communiceren afhaalmomenten.Maar zet 22 juni 2019 alvast in je agenda. Het feest begint om 20:30 uur, de deuren openen om 20:00 uur. Het belooft een onvergetelijk feest te worden, als echte Boys fan moet je erbij zijn!

Het belooft een onvergetelijk feest te worden!
Meer info volgt.

 

2 Reactie's
  • John Verpoort
    Geplaatst op 14:18h, 25 februari Beantwoorden

    Lijkt mij leuk om wat oude bekende weer te zien.

  • aj wiegerinck
    Geplaatst op 20:40h, 02 november Beantwoorden

    ik heb het intervieuw van de medeoprichter antoon spork die door het vrije volk in 1969 is opgenomen,hij heeft nog een persoonlijk woord gegeven in musis sacrum ter ere vanhet 50jarig bestaan,samen met smit eerste voorzitter naar knvb den haag om de club aan te melden onder de naam MVV, dat werd niet opgenomen ,omdat er in maasstricht een voetbalverreniging al aangemeld was,nu dan gefrusteerd terug naar arnhem ,Heren u komt toch uit ARNHEM,waar staat dan ;MODERNE VOETBAL VERRENIGING,voor, in arnhem kwamen de oprichters eruit ,dan maar ARNHEMSE BOYS ik ben in het bezit van dat intervieuw en heb het in laten lijsten,er is nooit door u op gereageerd om aan te bieden voor het100 jarig jubileum ,ik hoor van u ??

Geef een reactie