SJO: FC Presikhaaf / ESCA F1 – Arnhemse Boys F3

SJO: FC Presikhaaf / ESCA F1 – Arnhemse Boys F3

FC Presikhaaf - ArnhemseBoys F3 - 5
2 november de wedstrijd tegen FC Presikhaaf / ESCA F1. Dit elftal is 2 weken geleden aan onze competitie toegevoegd, ze waren te hoog ingeschaald. Jesse kon er helaas vandaag niet bij zijn, was door zijn enkel gegaan. Arwen is de afgelopen dagen al ziek en was helaas vandaag niet voldoende hersteld om mee te doen. Vanuit de F2 hadden we Casper geleend. We hadden om 7.45 uur afgesproken en gingen richting Presikhaaf.

Het was lekker weer om te voetballen, niet koud, het miezerde een beetje. Om 8.15 uur gingen we het veld op. De F1 was fysiek wat sterker, groter, ouder en gaan volgend jaar als compleet elftal over naar de E.

Kas begon als reserve, was de tas vergeten, Milan in het goal, Casper/Aaron en Julius in de verdediging en Luuk/Jelle/Jowendly voorin.

De scheids vloot om 8.35 en de wedstrijd begon. Helaas kwamen we na 5 minuten achter door een goal vanuit de corner. Hierna pakte we de draad snel weer op en lieten zien waarom we in de 2de klasse spelen. in De 10de minuut schoot Jowendly raak, in de 12de minuut nog een goal van Jowendly via een voorzet van Luuk, in de 14de minuut een doelpunt van Luuk, de keeper liet de bal los en in de 18 minuut een fantastisch doelpunt van Jowendly.

Een geweldige echte hattrick van Jowendly!!!!!

Casper, Aaron en Julius stonden goed te verdedigen, Kas werkte hard over het hele veld. Milan had maar 2 ballen gehad, had weinig te doen onder de lat.

In de pauze hadden we als leiding alleen maar positieve woorden. Wat speelden we goed, alleen scherp blijven en lekker door blijven voetballen. Milan wilde weer spelen en Aaron ging de 2de helft in het goal staan. Je zag dat de tegenpartij moe werd, we gebruikte het hele veld, veel ballen via de zijkant en wonen al acties op conditie en snelheid.

In de 2de helft scoorde Jowendly zijn 4de. Hierna 2 mooie doelpunten van Casper. Milan raakte de bal goed vanuit een mooie corner van Jowendly en als laatste, de slagroom op het toetje, een mooi lopje van Jelle, een meter of 10 voor het goal.

Eindstand 1-9 voor de Boys.

Wat hebben we vandaag hard gewerkt, goed overgespeeld, als elftal goed verdedigd en het hele veld gebruikt.

Nu 2 keer trainen en dan zaterdag 10 november thuis tegen VDZ!

Fijn weekend.

Rene

Geen reactie's

Geef een reactie