SKV F1 – Arnhemse Boys F1 (Eindstand 2-7)

SKV F1 – Arnhemse Boys F1 (Eindstand 2-7)

Dinsdagavond 2 sept. stond de eerste bekerwedstrijd in Wageningen op het programma tegen SKV F1. We hadden afgesproken om 17.25 uur bij de Arnhemse Boys. Vandaar vertrokken we richting Wageningen. Eenmaal bij SKV aangekomen, was het even zoeken naar de juiste personen, kleedkamer en veld. Dit was een inhaalwedstrijd en niet iedereen was hiervan op de hoogte. Maar uiteindelijke vonden we de juiste persoon met sleutel van de kleedkamer en konden we terecht in kleedkamer 13.

Nadat we compleet waren, liepen we gezamenlijk naar het veld om met de warming-up te beginnen. Luuk had het juiste nummer geraden en ging deze wedstrijd keepen. Aan het einde van de warming-up, gingen we nog even met z’n allen op goal schieten. Helaas, door wel een mooie redding, blesseerde Luuk zich aan zijn pols. Later bleek er een klein scheurtje te zitten (4 weken gips). De wedstrijd begon om 18.30 uur. Na 2 minuten ging het niet meer met Luuk en Bram nam het over. In de 2de helft ging Mathijs keepen.

Op zich was de wedstrijd niet spannend, Bram, Milan, Jowendly, Djara (2x) en Jesse (2x) scoorde. SKV scoorde in de 2de helft ook nog 2 keer. 1 Keer nadat we niet scherp waren in de verdediging en 1 x vanuit een hoekshop van de Arnhemse Boys. We hadden hier met hoge cijfers kunnen winnen, maar de 1ste wedstrijd is altijd spannend en hadden alleen wat beter moeten overspelen.

Geen reactie's

Geef een reactie