Slotdag Mini pupillen

Slotdag Mini pupillen

Mini Pupillen

Op 11-05-2014 was de laatste competitiedag voor onze mini pupillen, de scores worden opgeteld en de punten zijn verdeeld. Op zondag 1 juni 2014 vindt het laatste evenement van dit seizoen plaats. De klassering zal definitief gemaakt worden in finalewedstrijden op deze dag. De huidige nummers 1 en 2 bepalen wie er kampioen wordt. Op dezelfde wijze zullen alle plaatsen worden bepaald.

Na de finalewedstrijden volgt de prijsuitreiking in de kantine, er is voor iedereen een prijs! Het totale programma, inclusief de prijsuitreiking zal tussen 10.00 – 12.00 uur afgewerkt worden. Er zullen ook foto’s gemaakt worden waarbij onder andere alle spelers op de tribune gaan plaatsnemen. Wij zullen een proffesionele fotograaf hiervoor vragen, uiteraard mogen de ouders en begeleiders ook op de foto. Hopelijk zijn alle kinderen op deze voor hen fantastische dag aanwezig. Wij willen u als ouders vragen hiermee rekening te houden in uw planning. Wij weten zeker dat de kinderen deze dag voor geen goud zouden willen missen!

Voor de volledigheid nog even het programma van de mini pupillen van de komende periode:

16 mei: trainingen
18 mei: wedstrijden
23 mei: trainingen
25 mei: toernooi mini’s
30 mei: laatste training van het seizoen
1 juni: laatste wedstrijden en finaleronde competitie en afsluiting

Toernooi 25 mei 2014:

We leven met zijn allen al toe naar het Wereldkampioenschap in Brazilië, maar bij de Arnhemse Boys beginnen we al eerder met de strijd om die mooie cup. De mini pupillen zullen op het “eigen” toernooi een WK afwerken. Iedereen wordt ingedeeld in gelijkwaardige teams en komt uit voor een van de deelnemende landen op het WK. Het toernooi wordt op 25 mei 2014 gespeeld en we beginnen om 10:00 uur.

Mini Pupillen

 

Geen reactie's

Geef een reactie