SML F2 – Arnhemse Boys F3

SML F2 - ArnhemseBoys F3
Vandaag stond de wedstrijd tegen SML op het programma. We hadden om 8.45 uur afgesproken bij de Boys. Jesse kon er helaas niet bij zijn, ging met z’n familie een dagje uit. Het weer was geweldig, geen wind en veel zon, we gingen het dus vandaag met 8 spelers doen, 1 reserve.

Om 9.15 uur kwamen we bij SML aan. We konden ons in kleedkamer 8 omkleden met nog 1 team, dus liepen snel na het omkleden richting veld 1A. Jelle verzorgde de warming-up en na een paar balletjes te hebben getrapt, begon de wedstrijd om 9.45 uur.

Ik weet niet wat ze aan de andere kant van de Rijn aan voedsel eten, maar er stonden een paar spelers bij SML in het team, die zeker in de E terecht konden en volgens mij al in de D. Luuk begon als reserve, Julius/Jelle en Milan achterin en Jowendly/Arwen en Aaron voorin. Nog binnen de eerste minuut nam SML de bal over, liep naar voren en knalde de bal tegen het net, 1-0. Nog geen 4 minuten later werd het zelfs al 2-0.

We moesten als team echt aan de bak om een 10-0 te voorkomen. Luuk werd inmiddels gewisseld met Arwen. Via een prachtige voorzet van Milan, nam Luuk de bal over en schoot, 2-1. Julius en Jelle stonden steeds beter te verdedigen en Milan liep steeds prima mee naar voren om de aanvallers te ondersteunen. Nog voor de rust werd het 2-2 door een prachtig doelpunt van Aaron, via een assist van Luuk.

Tijdens de rust had Marco wat lekkers voor de jongens en namen even de tijd om bij te komen. We hadden met z’n alle een goed gevoel en begonnen zo aan de 2de helft. Milan nam het werk van Kas over en ging in het goal staan. Kas was nog niet moe en kon zijn energie kwijt in de 2de helft. We hadden zelfs voldoende kansen om op 4-2 te komen, maar lukte net niet. Arwen probeerde vaak de bal voorin af te pakken, samen met Jowendly, die een aantal mooie acties had. Na 10 minuten kreeg Luuk de bal, liep naar de achterlijn, gaf de bal mooi voor en Jowendly schoot de bal prachtig tegen het net.

Helaas net voor het einde van de wedstrijd, schoot SML de bal op het goal en via 2 spelers van de Boys, kwam de bal in het goal terecht, onverdiend en de eindstand werd 3-3.

Jongens wat hebben we tegen deze reuzen geweldig gespeeld. Hard geknokt, veel overgespeeld en alles gegeven. Blij dat we dit resultaat met ons team hebben bereikt, het was wel apart dat tijdens de penalty’s er 2 jongens (de grootste) van SML er niet meer bij waren.

Volgens week gaan we richting ESA, met deze inzet en samenwerking nemen we dan zeker de 3 punten mee naar huis.