SML F3 – ArnhemseBoys F3

Hoezo vroeg....

Hoezo vroeg….

Arnhem, 12-10-2013

Vanmorgen erg vroeg richting de Boys. Om 7.35 uur hadden we afgesproken op de parkeerplaats. Vandaag de wedstrijd uit tegen SML. We hadden een goed gevoel, Eldenia had vorige week met 12-2 van SML gewonnen, wij hadden de eerste wedstrijd 4-4 tegen Eldenia gespeeld, maar…..

Om 08.00 uur waren we bij SML en konden ons omkleden in kleedkamer 5. Eerst met z’n alle gezongen in de kleedkamer, Kas onze keeper was jarig. Hierna ging het al mis…. De waterzak vullen, douchekraan aangezet, maar niet in de gaten dat de douche achter mij ook aanging. Met een natte broek, gingen we met spelers rond 8.15 uur naar het veld 🙂

Jowendly is met zijn familie lekker aan het genieten van een vakantie in Suriname, dus hadden we vandaag 8 spelers.
Aaron was reserve, en begon Kas in te schieten. Julius, Jesse  en Milan stonden achterin en Jelle, Luuk en Arwin voorin. Helaas zat het ons op het veld ook niet mee. Na 3 minuten gaf de scheidsrechter een onterechte corner en de bal ging er in 1 keer in, 1-0 voor SML. Na 8 minuten kwam onze gelijkmaker, door Luuk, 1-1. Kas stond prima te keepen, hield een aantal mooie ballen tegen in zijn nieuwe keepers-shirt. Nog voor de rust werd het 2-2, Arwen scoorde aan onze kant.

Na de rust merkte we al snel dat we hier de punten zouden laten liggen. Het werd al snel 6-2, blijkbaar is dit vroege tijdstip niet goed voor onze spelers. We kwamen niet aan voetballen toe en lieten de spelers van SML ons alle hoeken van het veld zien. Aan onze kant scoorde Aaron, de 6-3. Hierna werd er een doelpunt door een toeschouwertje van SML uit het doel gehaald. Dit zou de 6-4 worden, maar de scheidsrechter besloot anders, een vrije trap voor SML, omdat hij dacht dat het ventje van onze club was. Blijkbaar vergeten dat het het zoontje van de trainer was….

Hierna kwam de 7-3 en scoorde Arwen de 7-4. De laatste minuten kwamen we steeds beter in het spel, kwam dit door het tijdstip of…… Luuk scoorde nog de 5 aan onze zijde en gelijk hierna kwam de 8-5 en was de wedstrijd afgelopen.

We hebben nu vakantie, en op zaterdag 26 oktober staat de wedstrijd tegen de nummer 1 Bennekom F2, op het programma. De wedstrijd begint om 8.30 uur bij de Boys, dus de avond ervoor, vroeg naar bed.