Spero F4 – ArnhemseBoys F3

Spero F4 - ArnhemseBoys F3 c
Na een stormachtige nacht (veel wind en regen) stond vandaag 15 februari 2014 de wedstrijd op het programma uit tegen Spero F4 (Elst). We hadden afgesproken om 7.35 uur, (ja, je leest het goed) bij de Boys. Vandaar vertrokken we naar Elst.

Na het omkleden in kleedkamer E, betraden we het veld 2B. Tegenwoordig starten we met een serieuze warming-up. Eerst even alles rekken en strekken, daarna wat overschieten en dan 2 groepjes van 4 tegen elkaar en zorgen dat de bal binnen je team blijft.

Helaas was Arwen ziek en Jesse kon niet, dus hadden we Casper van de F2 geleend. Kas kon niet keepen en na een loting, mocht Aaron de eerste helft het doel verdedigen. Om 8.30 uur begon de wedstrijd, Kas reserve, Julius, Jelle en Casper in de verdediging en Luuk, Milan en Jowendly voorin.

De eerste paar minuten speelde Spero sterk, 2de jaars F en gaan volgend jaar naar de E. Na 4 minuten scoorde Spero, 1-0. Hierna nam de Boys het initiatief en speelde vol op de aanval. Helaas door de wind kwam de bal soms niet aan, of speelde we te hard naar voren, waardoor de bal over de lijn ging. Na 10 minuten was het erg rommelig voor het goal van Spero en kreeg Luuk de bal en schoot raak. Tot aan de rust bleef het 1-1, maar de Boys hadden betere kansen.
Spero F4 - ArnhemseBoys F3 a
Na de rust nam Casper de taak van Aaron over en ging het doel verdedigen. We gaven geen kans meer weg, maar scoorde ook de eerste 10 minuten niet. In de 11de minuut kreeg Luuk de bal, liep richting goal en schoot raak, 1-2. Hierna kwam Spero niet meer aan de bal en scoorde Jowendly en Milan nog raak. Net voor het einde van de wedstrijd kwam Spero nog 1 keer voor ons goal waardoor de eindstand 2-4 werd.