Sponsoring binnen de vereniging

Sponsoring is natuurlijk een belangrijke levensader voor iedere vereniging. Voor komend seizoen hebben wij de ambitie om de sponsorinkomsten voor de vereniging te verhogen.

Om aan deze ambitie invulling te kunnen geven is een sponsorcommissie opgericht. Deze sponsorcommissie zet zich in voor het “op maat” werven, beheren en invulling geven aan de diverse sponsormogelijkheden voor iedereen.

 

Wij hanteren vijf pijlers voor sponsoring:

 

Business Club Arnhemse Boys Schuytgraaf

De BCA is een stichting met een eigen entiteit los van de voetbalvereniging en sponsorcommissie en richt zich op ondernemers die het selectieteam-zondag 1 willen ondersteunen. Naar Business Club Arnhemse Boys Schuytgraaf (BCA).

 

Donateurs Arnhemse Boys Schuytgraaf

Donateurschap is bestaande sponsormogelijkheid waar wij dit seizoen een frisse wind in willen blazen. Iedereen kan donateur worden, ondernemer of als individu. 75% van de opbrengsten worden besteed aan doelen binnen de vereniging. 25% wordt besteed aan bindingsactiviteiten voor donateurs. Het lidmaatschap bedraagt € 200,- per seizoen.

 

Interesse om als donateur betrokken te worden bij onze vereniging?

Neem contact op met sponsorcommissie@arnhemseboys.nl

 

Club van 50

De club van 50 is een initiatief van en voor leden met als doel betrokkenheid en binding binnen onze vereniging te verhogen. Zoals de naam het al aangeeft de bijdrage is € 50,-

 

Interesse om deel te nemen aan de Club van 50?

Neem contact op met sponsorcommissie@arnhemseboys.nl

 

Kledingsponsor

Het beschikbaar stellen van kleding en materialen kost altijd veel geld. Kledingsponsors zijn altijd erg welkom. Er zijn diverse mogelijkheden in sponsorpakketten zoals teamtassen, trainingspakken en wedstrijdkleding.

 

Interesse om kledingsponsor te worden?

Neem contact op met materialen@arnhemseboys.nl

 

Overige sponsoring

Naast bovengenoemde mogelijkheden hebben we ook nog een optie “overige initiatieven” zoals bordsponsor kunstgrasvelden, kleedkamer sponsor, toernooisponsor, activiteitensponsor etc.

 

Interesse?

Neem contact op met sponsorcommissie@arnhemseboys.nl

 

 

Wij zijn nog opzoek naar leden die ook graag zitting willen nemen in de sponsorcommissie. Interesse? Neem contact op met Rick Schonis sponsorcommissie@arnhemseboys.nl