Business Club Arnhem

Medio april 2009 werden de eerste plannen gelanceerd voor de Businessclub Arnhem. Voorzichtig werden de eerste contouren duidelijk van een businessclub waarvan de oprichters nimmer het vermoeden hebben gehad dat de BC Arnhem reeds nu al op dit moment inmiddels een verrassend groot aantal leden telt. Leden met een diversiteit aan bedrijven van installatietechniek tot aan auto -recycling, van een schoonmaakbedrijf tot aan een restaurant. Dat alles overtreft de stoutste verwachtingen. Niet alleen van het bestuur, maar ook van de leden zelf. Want in die korte tijd zijn er vanuit BC Arnhem tal van zakelijke contacten én contracten voortgekomen. We zijn dan ook verheugd te constateren dat deze formule hier werkt.

Een afgeleide doelstelling van BC Arnhem is sponsoring van Arnhemse Boys Schuytgraaf, van oudsher is deze vereniging een van de meest roemrijke verenigingen van Arnhem geweest. Met deze sponsoring is het de bedoeling de selectie in staat te stellen sportieve prestaties te leveren, sportieve prestaties gebaseerd op individuele klasse en respect voor de tegenstander. Arnhemse Boys Schuytgraaf streeft er naar om minimaal een stabiele 1e klasser te worden. Een vereniging spelend met zoveel dadendrang en eerzucht moet u als ondernemer zeker weet te waarderen. Zelfs als u helemaal niet zo ́n voetballiefhebber bent. Bij Businessclub Arnhem is voetbal immers een zaak van plezier in een fraaie ambiance.

Ambitieuze voetballers vinden bij Arnhemse Bos Schuytgraaf een plek waar men voor 100 % met het voetballen bezig kan zijn. Alle zaken die noodzakelijk zijn om succesvol te kunnen zijn en een positieve ontwikkeling te kunnen doormaken, zijn bij Arnhemse Boys Schuytgraaf van uitstekend gehalte. De vereniging is sterk groeiende en heeft veel jeugdleden. De technische staf is van niveau, zaken als trainingskleding, wedstrijdkleding, een prima medische begeleiding ect.etc. dat alles is tot in de puntjes verzorgd.

Bij BC Arnhem is Business-to-business de basis voor een krachtig en zakelijk netwerk en de deelname aan diverse inspirerende en ontspannende activiteiten de overheersende hoofdzaak.
Businessclub Arnhem staat voor het creëren van contacten, contacten creëren perspectieven en perspectieven bieden toekomst.

Als lid van de Businessclub Arnhem maakt u deel uit van een uniek Arnhems platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld vele zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van Arnhemse Boys worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke businessclubactiviteiten geïnitieerd, waaronder ingaande 2012 business-ontbijt, lunches en businessborrels, het bezoeken van voetbalwedstrijden en evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor het kennismaken met nieuwe relaties, dan wel het aansterken van de huidige contacten.