Stem op onze clubheld, Gerrit Wienen!

stem op onze clubheld!

Stem op onze clubheld, Gerrit Wienen!

Beste leden, supporters van vv Arnhemse Boys Schuytgraaf, breng nu uw stem uit op Gerrit Wienen. Gaat Gerrit die € 10.000,- voor vv Arnhemse Boys Schuytgraaf winnen? Roep dan iedereen op om op Gerrit te stemmen via https://www.clubheld2016.nl/home Iedereen die stemt, maakt bovendien kans op een Ford Fiesta Titanium.

Tussenstand stemmen clubheld 2016 Gemeente Arnhem:

img_4480

Gerrit viert dit jaar zijn veertigste lidmaatschapsjaar bij onze vereniging. Al die tijd heeft hij zich vol overgave ingezet als vrijwilliger voor onze vereniging in diverse rollen. Hij verzaakt nooit. Of het nu de bingo is om geld in te zamelen of gastheer op zaterdag voor de vele jeugdteams die ons sportpark bezoeken. Gerrit ademt Arnhemse Boys en is vanuit Arnhem-Noord meegekomen naar de Schuytgraaf. In zijn onafscheidelijk Boys-jas rijdt hij meerdere keren per week op de scooter de brug over naar Arnhem-zuid.

Gerrit kan bestempeld worden als een echte ambassadeur van onze vereniging. Iedereen die het maar horen wil krijgt van Gerrit te horen hoe trots hij is dat ‘de Boys’ een nieuwe start heeft mogen maken in de Schuytgraaf. Een echte clubman als Gerrit is een uitstervend ras. Daarom zijn wij ook zo blij met hem. Als het aan Gerrit ligt blijft hij tot na zijn pensioen zich inzetten voor onze bloeiende vereniging.

Gerrit verdient het om eens extra in het zonnetje te worden gezet.

 

4 Reactie's
 • Wim slijkhuis
  Geplaatst op 15:44h, 08 november Beantwoorden

  Petje af voor deze man wat hij allemaal voor onze club doet zo zijn er nog maar weinig

 • Herman Kreuzen
  Geplaatst op 16:50h, 08 november Beantwoorden

  Gerrit gesneden uit het beste hout wat er maar te vinden is.Ik ken hem vanaf zijn geboorte.Een klarendaller net als ik.Opa, Oma,vader(Amsterdammer) moeder, tante,s en oom,s waren mijn buren in de Oost-Peterstraat.Vandaar dat ik de familie goed ken.Samen bij de Boys gevoetbald. Donderdag,savonds trainen op cranevelt in de kuul.Na afloop waren het complete feestavonden.Wij een biertje, Gerrit een colaatje.Ik heb hem nooit kwaad gezien.Dat bedoel ik, met het beste hout. Herman Kreuzen

 • chantal olijslager
  Geplaatst op 20:28h, 10 november Beantwoorden

  Gerrit wienen is al 40 jaar fanatiek vrijwilliger bij de Arnhemse boys. Hij gaat ieder weekend met veel plezier naar de boys. Gerrit is een lief,zorgzaam,behulpzaam persoon. Hij verdient het om te winnen! Ik stem op Gerrie! Go Go Go Gerrie! Jij verdiend het! Groetjes Chantal Olijslager

 • Arie Turk
  Geplaatst op 21:33h, 14 november Beantwoorden

  Gerrit is in hart en nieren een club man. Arnhemse-boys staat bij hem bovenaan

Geef een reactie