Teamindelingen

Teamindelingen

Beste leden en ouders/verzorgers van Arnhemse Boys Schuytgraaf,

Vorige week maandag zijn de voorlopige teamindelingen voor het komend seizoen 2017-2018 op de website van onze club gezet. Iedereen heeft dus kennis kunnen nemen van deze voorlopige indelingen. Naar aanleiding van een groot aantal reacties en gesprekken met verschillende leiders, trainers en ouders worden nu nog enkele veranderingen doorgevoerd, zodat we komende zondag 18 juni de definitieve indelingen voor volgend seizoen op de website kunnen presenteren. We hebben dus nog even een paar dagen de tijd nodig.

Veel reacties van trainers, leiders en ouders
De afgelopen week hebben wij dus veel reacties op de voorlopige indelingen ontvangen. Hiermee is de scouting aan de slag gegaan. Er zijn verschillende gesprekken gevoerd en de inbreng van trainers, leiders en ouders zijn serieus bekeken. We hebben positieve inbreng ontvangen. Ook hebben trainers en ouders meegedacht voor oplossingen. We hebben daarnaast helaas ook vervelende woorden, onbehoorlijke reacties per mail en agressief gedrag aan de telefoon meegemaakt. Voor het bestuur is dit onacceptabel, omdat bij de club sportiviteit, veiligheid en een gezonde rivaliteit voorop staan. De (vrijwillige) scouting heeft de afgelopen weken kei- en keihard gewerkt en dat waarderen wij zeer!

Definitieve indeling
Komende zondag 18 juni komen de definitieve indelingen voor 2017/2018 op onze website. De scouting zal samen met het bestuur zaterdagmiddag de laatste hand leggen aan de teamindelingen. We benadrukken nogmaals dat we met veel reacties rekening houden, maar dat het ondoenlijk is iedereen tevreden te stellen. Daar vragen we begrip voor. We hopen dat leden en ouders de scouting ook het vertrouwen geven dat er voor komend seizoen goed gekeken is naar de teamindeling en dat we een sportief en leuk seizoen tegemoet gaan.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

Definitieve teamindelingen seizoen 2017 – 2018: klik hier

 

Geen reactie's

Geef een reactie