Teleurstellende competitie avond veteranen 35+

Zonder keeper Harold en veldspelers Adrie en Theo, maar met Andre en Joost erbij werd geprobeerd de succelvolle eerste competitie avond een goed vervolg te geven. Helaas pakte het anders uit.

In de eerste wedstrijd tegen laagvlieger DZC ’68 werd er slecht gespeeld. Foute passes, veel balverlies en diverse grote kansen onbenut laten, zorgden ervoor dat er niet gescoord werd door de veteranen. Omdat de tegenstander geen enkele doelkans kreeg, werd er geopend met een teleurstellende 0-0.

Het moest anders in de tweede wedstrijd tegen VIOD. De intenties waren goed, de Boys zochten de aanval en binnen enkele minuten kregen ze een corner. Deze corner werd afgeslagen door VIOD en uit de razendsnelle counter scoren ze prompt de op dat moment onverdiende 0-1. Onze veteranen kregen het roer niet meer recht en VIOD liep eenvoudig uit naar 0-4. In de eindfase van de wedstrijd stoomde Andre knap op en op doorzettingsvermogen redde hij de Arnhemse eer, eindstand 1-4. Dit was zonder meer een erg slechte wedstrijd van de veteranen.

Veluwezoom was in de derde wedstrijd de ideale tegenstander om het moraal weer wat op te vijzelen. Werd het 2 weken geleden nog met moeite 1-0 voor de Boys, nu walste ze er met 5-0 overheen. Ondanks de matige tegenstand legden vooral Joost, Leen en Henk in opvallend opzicht enkele fraaie combinaties neer. Joost 3x en Henk 2x zorgden voor de gehele produktie.

Het slotstuk was tegen koploper Arnhemia. Via een scrimmage voor het doel van Arnhemia was het uiteindelijk Eddy die de 1-0 aantekende. Niet lang konden onze jongens van de voorsprong genieten, want enkele minuten later werd de gelijkmaker en de 1-2 gescoord. Met enkele blessures en spelers die niet meer geheel fit waren, werd geprobeerd op gelijke hoogte te komen met Arnhemia. De tegenstander bleef rustig en via goed positiespel werd het uiteindelijk 1-4.