Battle at the Boys – zaterdag 15 juni 2019

Battle at the Boys – zaterdag 15 juni 2019

Op 19 juni 2019 bestaat v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf precies 100 jaar! Het kan je bijna niet ontgaan zijn want we zijn al volop bezig met allerlei jubileumactiviteiten dit seizoen.

Reserveer de volgende datum ook alvast in je agenda: 15 juni 2019. We hopen op deze dag veel Schuytgraafbewoners én de leden van onze verenging samen te zien op ons Sportpark want er is een heuse Battle at the Boys….!!

WAT: een dag met veel plezier voor jong en oud. Welk team wint de Hoofdprijs: een BBQ-pakket voor 10 personen!!! Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de afsluitende BBQ (€ 9,70 p. volw. / € 6,00 p. kind <12 jr, en alleen via aanmelding én betaling vóór 7 juni 2019. Let op! Drankjes zijn NIET inbegrepen. Betalen om deel te nemen aan de BBQ op de dag zelf is i.v.m. de inkoop níet mogelijk).

WAAR: op ons mooie sportpark aan de Marasingel 251 zullen die dag diverse attracties zoals Rodeostier rijden, Bubblevoetbal, Stormbaan, Afmatbaan en een heuse Zeephelling klaargezet worden waarop de teams tegen elkaar in toernooivorm gaan strijden.

WANNEER: op 15 juni 2019 dus. Aanvang toernooi 13:00 uur. Rond 17:30 uur zal naar verwachting de prijsuitreiking zijn. Rond 18:00 zullen we de BBQ aansteken. Na afloop van het toernooi kun je eventueel gebruik maken van de douches in de kleedkamers.

WIE: Schrijf je in als team (per toernooionderdeel zijn er 6 deelnemers nodig, maar een team kan natuurlijk uit meer personen bestaan) of per persoon (je wordt dan door ons in een team ingedeeld). Leeftijd: 5-99 jaar, maar LET OP: per team minimaal 1 teamcaptain van 18+. Deelname aan de Battle is gratis. BBQ: zie bij “WAT”.

HOE: Inschrijving via mail: marloesremie@gmail.com o.v.v de Teamnaam, naam, telefoonnummer en emailadres van de teamcaptain en indien van toepassing aantal/leeftijd deelnemers aan de BBQ. Ook als je nog meer wilt weten kun je mailen naar dit mailadres.

We hopen op een grote opkomst, maar voor deze activiteit geldt VOL= echt VOL. Deelname op volgorde van aanmelding. Dus wacht niet te lang met inschrijven!

Tot 15 juni!!

De Jubileum- en Activiteitencommissie

 

 

2 Reactie's

Geef een reactie