Tiental Arnhemse Boys pakt punt

Tiental Arnhemse Boys pakt punt

Arnhemse Boys pakte op sportpark Schuytgraaf een puntje tegen Beuningse Boys (1-1). De Arnhemmers speelden vanwege twee gele kaarten voor Michael Bijsterbosch ruim een uur met een man minder.

De thuisploeg begon goed aan het duel en kreeg twee goede kansen om de score te openen, maar die werden niet benut. Een claim voor een strafschop, na een overtreding op Dave van der Kolk, werd door de arbiter niet gehonoreerd. Niet lang daarna kreeg Michael Bijsterbosch zijn tweede gele kaart. “De eerste kaart was voor vasthouden en de tweede voor een overtreding op het middenveld,” sprak trainer Ricardo Gil y Muinos.

Na rust kreeg het Arnhemse tiental met een gedurfde speelwijze de overhand. Twintig minuten voor tijd kwam de beloning. Een voorzet van Vincent Saenen werd door een Nijmeegse-verdediger in eigen doel gewerkt. De gelijkmaker viel tien minuten later en daarna had de thuisploeg het moeilijk. “In de slotfase zijn we een paar keer goed weggekomen, maar gelukkig bleef het 1-1,” sprak Gil y Muinos. De oefenmeester was zeer te spreken over zijn ploeg. “We hebben karakter getoond.”

Bron: de Gelderlander

Geen reactie's

Geef een reactie