Toernooicommissie

De toernooicommissie van de v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf houdt zich in eerste aanleg bezig met het organiseren van toernooien voor onze jeugd. Dit behelst de jeugd die in competitieverband hun wedstrijden speelt. De toernooicommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de thuistoernooien welke onder de vlag van de Arnhemse Boys Schuytgraaf vallen. De doelstelling van de toernooicommissie is om voor elk deelnemend team een leuk toernooi te organiseren. Daarom streeft de toernooicommissie ernaar om de teams zoveel mogelijk op eigen klasse niveau in te delen gedurende de toernooien. Ook wordt er veel aandacht besteed aan fairplay en zal er tijdens de toernooien altijd een fairplaybeker worden uitgereikt.

 

Uit-toernooien

Het aanmelden voor een uit-toernooi is een verantwoordelijkheid van de trainers/leiders van ieder team. De toernooicommissie kan hier waar mogelijk wel bij helpen. Bij de toernooicommissie komen zeer regelmatig uitnodigingen binnen van externe verenigingen die de Arnhemse Boys Schuytgraaf uitnodigen om mee te doen aan toernooien. Hieronder kunt u op de link klikken om te zien welke uit-toernooien er bij de toernooicommissie bekend zijn.

 

 

De toernooicommissie houdt de lijst van uit-toernooien up-to-date. Graag horen we wel even van een trainer/leider naar welke uit-toernooien onze teams gaan, zodat we deze teams op de hoogte kunnen houden wanneer er bijzonderheden zijn.

 Agenda toernooien Arnhemse Boys Schuytgraaf

 Leden toernooicommissie en contact

 

Hedy Becks
Bernd Boekhorst
Iris Cox
Roos Kelle
André Ladestein
Maaike Meima
Stephan Menting
Koen Pelgrom
Sjoerd Spierenburg
Susanne Spithoven
Laura van Wolven
Brigitte van der Werff
Ferhat Zatsan

 

toernooicommissiearnhemseboys@gmail.com