Toernooicommissie

De toernooicommissie van de v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf houdt zich bezig met het organiseren van toernooien voor onze jeugd. Dit behelst de jeugd die in competitieverband hun wedstrijden speelt. De toernooicommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de thuistoernooien welke onder de vlag van de Arnhemse Boys Schuytgraaf vallen. De doelstelling van de toernooicommissie is om voor elk deelnemend team een leuk toernooi te organiseren. Daarom streeft de toernooicommissie ernaar om de teams zoveel mogelijk op eigen klasse niveau in te delen gedurende de toernooien.

 

Jaarlijks wordt bekeken voor welke leeftijdscategorieën toernooien georganiseerd kunnen worden. We zijn daarbij mede afhankelijk van de vrije weekenden in de speelschema’s.

 

Uit-toernooien
Het aanmelden voor een uit-toernooi is een verantwoordelijkheid van de trainers/leiders van ieder team. Bij de toernooicommissie komen zeer regelmatig uitnodigingen binnen van externe verenigingen die de Arnhemse Boys Schuytgraaf uitnodigen om mee te doen aan toernooien. Deze sturen wij door naar de leiders en trainers van de betreffende teams.

 

Sponsoring
Wilt u bijdragen aan mooie toernooidagen voor de jeugd? En zichtbaarheid creëren voor uw organisatie of product? Neem dan contact met ons op voor de sponsormogelijkheden via: toernooicommissiearnhemseboys@gmail.com

 Agenda toernooien Arnhemse Boys Schuytgraaf 2021 – 2022

 

Zondag 19 december 2021:

Decembertoernooi JO8/JO9/JO10 GEANNULEERD IVM CORONAMAATREGELEN

 

 

Zaterdag 15 januari 2022:

Warming-up toernooi JO11/JO12 GEANNULEERD IVM CORONAMAATREGELEN

 

 

Zondag 16 januari 2022:

Warming-up toernooi JO13 GEANNULEERD IVM CORONAMAATREGELEN

 

 

Zaterdag 18 juni 2022:

Arnhemse Girls toernooi MO13/MO15/MO17

 

 

Alle toernooien worden mede mogelijk gemaakt door Verzuimconsult

 Leden toernooicommissie en contact

 

Hedy Becks
Iris Cox
Ingrid Eising
Marieke Gerritsen
Monique van Munster
Brigitte van der Werff

De organisatie, voorbereidingen en toernooidagen brengen de nodige werkzaamheden met zich mee. Vele handen maken licht werk, dus alle hulp is welkom. Vind je het leuk om ons structureel of af en toe te helpen? Stuur ons dan even een berichtje op:

 

toernooicommissiearnhemseboys@gmail.com

 

Dan nemen graag we contact met je op.