Tweede bekerwinst JO17-1 thuis tegen Eendracht’30

Schuytgraaf – Vandaag mochten we thuis aantreden voor de beker tegen Eendracht’30 uit Mook. De warming up kon gedaan worden in de nieuwe inloopshirts, beschikbaar gesteld door Autorijschool Andre Klop.

De wedstrijd begon bijzonder goed voor ons, we waren duidelijk de bovenliggende partij en wisten het spel voornamelijk op de helft van de tegenstander te spelen. Hoewel Eendracht de druk een tijdje wist te weerstaan, vielen de 1-0 en de 2-0 toch vrij gemakkelijk. Je mag het jezelf kwalijk nemen dat je uiteindelijk niet een grotere ruststand op het bord hebt gezet dan de 2-0.

Na de rust bleven we de betere partij, maar de kansen werden wel een stukje schaarser. Eendracht’30 kreeg er vertrouwen in dat er misschien nog iets te halen viel. Zij maakten de aansluitingstreffer, waardoor de spanning even leek terug te keren, maar we wisten toch nog een keer het net te vinden en bepaalden daarmee de eindstand op 3-1.

Volgende week volgt de laatste wedstrijd in de poulefase, Beuningse Boys JO17-1 is dan de tegenstander in een uit wedstrijd. De aanvang van deze wedstrijd is 13:00 uur.