Uitreiking winnaars verkoop loten Grote Clubactie

Uitreiking winnaars verkoop loten Grote Clubactie

Uitreiking beste verkopers Grote Club Actie Arnhemse Boys Schuytgraaf
De Grote Club Actie is inmiddels afgelopen. Dit jaar zijn er meer loten verkocht dan de afgelopen jaren. De opbrengst gaat naar de Jeugd van de Arnhemse Boys Schuytgraaf. Dit jaar heeft het Jeugdbestuur ervoor gezorgd dat er voor de beste verkopers iets te verdienen viel. En niet zomaar een cadeau maar een heuse iPad Air Beschikbaar  gesteld door CR Projectbureau BV voor de beste verkoper en Cadeaubonnen voor de 2de en 3de plaats. Afgelopen zondag vooraf aan de wedstrijd van de selectie zijn de prijswinnaars bekend gemaakt en prijsuitreiking werd verzorgd door onze Jeugdvoorzitter Jan Willem Vaartjes.

Op de eerste plaats is geëindigd Matei uit de E pupillen, hij wint de iPad Air . Matei heeft 82 loten verkocht! Op de tweede plaats is geëindigd Aaron uit de E pupillen. Aaron heeft 65 loten verkocht! En op de derde plaats is geëindigd Dani uit de Mini pupillen. Dani heeft 53 loten verkocht! Dani kon helaas niet aanwezig zijn de bij de uitreiking.

Verder heeft Tristan uit de D1, 43 loten verkocht, en AJ, uit onder 12, 34 loten. De Mini pupillen waarvan er 20 actief hebben meegedaan waren goed voor 108 loten. De E5 was goed voor 108 loten. In totaal zijn er 1122 loten verkocht.

Alle jeugdleden die hieraan hebben bijgedragen hartelijk bedankt.

Jeugdbestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

Kees Phielix (organisator Grote Club Actie)

 

Geen reactie's

Geef een reactie