Update Techniektraining

Update Techniektraining

Beste deelnemers aan de Techniektrainingen,

Jammer genoeg is er abrupt een einde gekomen aan de techniektrainingen en dat terwijl we onder soms barre weersomstandigheden toch heel lekker bezig waren met zijn allen.

We zouden het vervolg van de trainingen graag willen hervatten. Door het kader is echter besloten dat daar vanwege allerlei nieuwe regels en bepalingen in dit “corona”-tijdperk nog geen mogelijkheid voor is.

Heel jammer, maar het goede nieuws is dat we het te goed houden!

Het plan is dat wanneer het weer kan en mag, we een doorstart maken in de maand september. Met dezelfde deelnemers, op dezelfde locatie en op dezelfde tijd.

Het voornemen is dan dat er aansluitend aan het restant van deze trainingen, een nieuwe techniektrainingsmodule gegeven zal gaan worden.

Voldoende om naar uit te kijken lijkt ons!

In de tussentijd start er regulier al wel het een en ander op, veel plezier daarbij en heb je nog tijd, energie en leergierigheid over, kijk dan ook op:

https://www.youtube.com/channel/UCfcAqTznaCLuPEqtnY5_IYQ/featured

Daar staan alvast wat filmpjes met technieken die je misschien al langs hebt zien komen of misschien juist nog niet. Deze pagina is nog volop in ontwikkeling, maar er staat voldoende oefenstof (zie onder “video’s”) om mee aan de gang te gaan op een pleintje, veldje of thuis in je tuin!

We hopen jullie in goede gezondheid in de maand september weer te mogen zien!

Sportieve groet,

Roёl Fernand en Claas Hakkenberg

Geen reactie's

Geef een reactie