V.V. Bennekom C5D – Arnhemse Boys C2

V.V. Bennekom C5D – Arnhemse Boys C2

001

Vandaag speelden we in Bennekom tegen de koploper, V.V. Bennekom. Bennekom had nog geen wedstrijd verloren en stond trots aan de leiding met 9 uit 3. De vorige wedstrijd van Bennekom was tegen Elistha en die eindigde in een 4-3 overwinning voor Bennekom. Wij speelden slechts gelijk tegen Elistha, maar hadden wel de kansen om deze wedstrijd te winnen. We gingen er vooraf dan ook niet vanuit dat we kansloos zouden zijn.

In het begin bleef het spel een beetje rond het middenveld hangen en kwamen er geen echte kansen, maar als er kansen kwamen, waren die voor de Arnhemse Boys. Direct bij de grootste kans in de 1e helft werd er Hands gemaakt door een speler van Bennekom. De daarop volgende penalty werd direct benut, zodat we op 0-1 voorsprong kwamen. Hierna bleven we goed voetballen en zaten we er scherp op. Dit resulteerde in zelfs een tweede kans en de 0-2 voor ons. Hierna leek het wel of we verslapten en viel de 1-2 nog.

De tweede helft was een heel ander verhaal dan de eerste helft. We kregen nog wel kansen en kansen op kansen, maar het leek wel of de scherpte ervanaf was. Bennekom wist hiervan gebruik te maken en strafte gerommel in de eigen 16 meter af. 2-2 en je zag de 3-2 eigenijk al aankomen. We waren zelf slordig met onze kansjes en Bennekom kreeg er het geloof weer in. Zij wisten dan ook de 3-2 te maken en dit bleek ook de eindstand. Wij blijven hierdoor op 4 punten staan, uit 3 gespeelde wedstrijden.

Komende week hebben we weer een thuiswedstrijd. We spelen dan om 14:00 uur thuis tegen S.C. Bemmel C6.

002

Geen reactie's

Geef een reactie