v.v. GVA 1 – Arnhemse Boys 1 zondag 30-03-2014

v.v. GVA 1 – Arnhemse Boys 1 zondag 30-03-2014

Sportpark De Vijzel

Sportpark De Vijzel

Komende zondag, 30 maart 2014, staat voor de Arnhemse Boys 1 de belangrijke wedstrijd tegen v.v. GVA uit Doornenburg op de kalender. Voor GVA zal er dit seizoen niet meer veel te behalen zijn, zij kunnen dus vrijuit spelen en, gesteund door het fanatieke thuispubliek, mogelijk stunten tegen de Arnhemse Boys. Voor de Arnhemse Boys staat er nog wel het een en ander op het spel: De Periodetitel en mogelijk zelfs het kampioensschap in 4F.

Alle support is dan toch eigenlijk welkom. Voor de meesten van jullie duurt het nog een paar jaartjes voordat je zoon in het eerste elftal speelt (maar dan ga je zeker kijken). Kom komende zondag eens ervaren hoe dat zal zijn. Een leuke amateurwedstrijd op de Nederlandse velden. Dit veld ligt dan nog eens bijzonder mooi, met uitzicht op Kasteel Doornenburg, de locatie waar de serie Floris is opgenomen. U krijgt dus een blik in de toekomst (voor als uw zoon in het eerste speelt) en een blik in het verleden, want wie kent de serie Floris nu eigenlijk niet.

De sportvelden van v.v. GVA Doornenburg liggen op: Sportpark De Vijzel, Vijzelpad 11 in Doornenburg. We hopen u daar te treffen.

GVA Doornenburg

Geen reactie's

Geef een reactie