VDZ D2 – Arnhemse Boys D2 zaterdag 02-11-2013

D2 02-11-2013 002
Op de eerste zaterdag in november, onder toch wel prettige omstandigheden, werd de uit-wedstrijd tegen VDZ gespeeld. Ook in deze wedstrijd vielen de doelpunten als rijpe appelen. In de eerste helft wisten we ook nog eens geen kans te creëren. In de tweede helft ging dat dan in ieder geval iets beter. De keeper van de tegenstander werd in zeker twee keer op de proef gesteld. Jammer genoeg wisten we in deze wedstrijd niet te scoren. De uitslag was uiteindelijk 10 – 0 in het voordeel van VDZ.

Bij elke wedstrijd worden er foto’s gemaakt van de actie in het veld. Deze foto’s worden enorm gewaardeerd, zo blijkt ook wel uit de statistieken die Facebook beschikbaar stelt. Wie maakt nu eigenlijk die foto’s?

Al vanaf het begin van de (beker)competitie maakt Max lange deze foto’s en hij plaatst ze ook op deze pagina. Inmiddels heeft Max al meer foto’s voor de Arnhemse Boys gemaakt, zoals de een aantal foto’s voor de Website van de Arnhemse Boys van elftallen. Ook de foto’s van het kampioensschap van 35+1 van afgelopen vrijdag komen van zijn hand.

Hoewel het seizoen nog lang niet voorbij is, toch alvast een welgemeende “dank je wel”. Wij hopen dat je nog vele foto’s van onze jongens zult maken.